Shopping!

Idag har vi varit i LKPG å handlat. Maken har köpt KOSTYM!! Trodde aldrig det skulle ske, men han blir himla snygg i den, tänk om han också kunde inse det!!
Jag har handlat ny mobil för 1 kr. Lagom tyckte jag! Den var visst en ny modell med massa finesser, framför allt är den SKITSNYGG!! Och ja pappa, det går att ringa med den.

skallebank

försöker utröna vad som orsakade detta anfall av dunkande huvud. Var det solen och värmen, eller var det det faktum att all stress å press inte håller på att dränka mig längre. Hm... förmodligen en kombination. Idag mår jag bättre men det känns som om jag inte sovit på flera dygn. Lite segt i kolan liksom.

4 väldigt olika hundar!

Bland allt folk på midsommar var det som sagt 4 hundar. 4 väldigt OLIKA hundar:


Vår Emil, 8 år, 5 kg, Bichon Havanais
 


Vår Ida, 7 år, 42kg, Rottweiler
Familjen P:s Zeke, 10 mån, ca 45 kg, Leonberger
Familjen K:s Gus-Gus, 8 mån, ca 24 kg, Eurasier
Jag ska inte säga att allt var guld å gröna skogar. Emil styrde och ställde trodde han och surtanten Ida ville inte alls leka. men på det stora hela gick det jättebra. Typiskt att det var våra gamlingar som inte kunde sköta sig.

bilder från midsommar!

     
 Blomsterflicka 1


       
Blomsterflicka 2


          
Dog whisperer  
"vad gör de???"   
Midsommarfirare!


  
Härliga ungar!

midsommar!!!

Midsommar var en himla trevlig tillställning. Så trevlig att denna dag, dagen efter kommer att tillbringas till 90% i soffan med dator (måste ju äta nåt å gå på toa med).
Vid lunch kom familjen K och fr K:s vän från Linköping med dotter. Vi åt sill å potäter. Sedan blev det plocka blommor-promenad. Vi fick faktiskt ihop 2 hinkar med hundkex och smörblommor (alla andra blommor blommade ju över typ i torsdags). Sedan skulle det tillverkas midsommarstång. De flesta var engagerade och tog sin uppgift på största allvar. Haha fast de stod inte ut så länge. Till slut var kreationen klar och vi skulle så klart dansa kring den......DÅ började det regna. Första gången på hela dagen. Innan hade  det faktiskt varit soligt och varmt emellanåt. Vi dansade lite efter regnskuren sedan gick vi in och åt jordgubbar. MUMS.
Efter det kom familjen P och vi grillade lite. Och vi hade en mycket trevlig kväll. Efter 12 gick det sista gästerna och jag räknade lite snabbt ut att vårat midsommarfirande hade pågått i 12 timmar......ska man fira så ska man väl göra det ordentligt!! Ha ha. Men det kändes inte så långt. Tiden gick så fort.

Totalt var vi 7 vuxna
                     2 ungdomar
                     3 barn
                     1 bebis
                     4 hundar

Risken för katastrof känns överhängande när man tänker på det. men det gick väldigt bra. Inga barn blev ledsna, inga hundar ihjältrampade eller uppätna. Alla verkade i alla fall nöjda å glada. Jag hade i alla fall jättetrevligt. TACK alla för att ni ville fira "riktig" midsommar med mig!!
Midsommarpojke!!!!!!!!!!!!!

ordning å reda

Ibland är min man så klok att han förstår precis vad jag behöver. Just nu är det lite struktur på tillvaron, för att få någonting gjort och vad gör han då...jo han strukturerar upp allt som måste göras. Klart och tydligt. Puss älskling du är bäst!!

skit också

Jag som trodde att den här gången gick det!! Icke sa nicke. Trots illamående, ömma bröst, ingen matlust, oerhörd trötthet.....så kom moster röd som ett brev på posten.
Hela helgen är förstörd. jag ligger som ett kolli i soffan och kan/vill/orkar inte ta mig för någonting. Stackars stackars maken. Vilken trist fru han har!! Inte ens mirakelpillren funkar. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.

SKIT OCKSÅ!!

kommunfest

I fredags var jag på min första kommunfest. Det var mycket trevligt. Tydligen var det inte såå mycket folk som det varit innan men jag tyckte det var många. Och jag känner ju bara några få. Artisterna var duktiga. Allt var inte min stil men helt ok. Vi har det ju ganska bra eftersom vi jobbar 50 meter ifrån lokalen så vi startade i personalrummet med att äta lite god mat och umgås. Sedan om det blev tråkigt på festen gick vi tillbaka och umgicks lite till. Det var roligt att de flesta från vårat jobb faktiskt kom. Fast vi var bara tre som höll ut tills partyt var slut......

Jag som inte gillar att dansa studsade runt som världens studsboll, det om något är ett bra betyg!!

Mer party åt folket!! 

dagis

Jag jobbar på en förskola, det visste jag. Men att de vuxna på förskolan ibland beter sig som barnungar....det har jag lärt mig idag!

bloggtorka

Jag är inte superbra på att blogga. Har liksom inget vettigt att skriva om varje dag. Just nu bara undrar jag om det ska vara sånt här väder jämt from nu. Solen skiner, det är varmt och kladdigt. Längtar lite till hösten. Eller i alla fall till sensommaren när även jag kan vara ute utan att få solsting eller eksem. Var visst väldigt känslig i år.......det va jag inte förra året....konstigt

RSS 2.0