Per Morberg

Han verkar va så skön den killen! Har jag tyckt sedan jag var fjortis å hade plancher på väggen med "Rederiet-Viggo".
Dagens boktips!!




Han skriver väldigt bra!!

en lite timme - stort kaos i huvudet

Usch så trött man kan vara. Jag vet inte om det beror på klockomställningen eller inte men jag är helt slut. Kunde inte sova igår kväll, la mig sent och vred och vände. Sedan vaknade jag med ett ryck 20 minuter innan jag började jobba - SHIT tänkte jag då. I vanliga fall brukar jag rycka upp den stackars maken men han snarkade så sött så jag hade inte hjärta å göra det. Jag cyklade i turbofart och kom bara nån minut sent. Bra gjort faktiskt tycker jag själv.

vart tog den sköna lilla timmen vägen

Jag tyckte att jag var så duktig som gick upp redan klockan nio. Så säger maken "men klockan är ju tio". Fy vad deppigt.

bloggkramp...

.....har jag inte haft egentligen. Har bara inte haft ett liv på ca 2 veckor. Nu är körkortsteorin klart!!! Det stod GODKÄND med grön text. 10 sekunder innan var jag sååå nervös så jag verkligen hade ont i magen. På darriga ben gick jag ut ifrån lokalen och bara fånlog. Jag vet att det är miljoners miljoner som klarat det innan mig så det är ju inte som månlandningen precis men för mig va det stort!

hundnamn

kan man döpa en hund till cous-cous?

- ja tydligen familjen K  ;)

bättre dag idag

inte fullt så arg är jag idag, fast fortfarande less och ledsen.

sorg

Idag fick jag reda på att en underbar gammal dam har gått ur tiden.....
Väldigt ledsamt. Jag och Emil kommer sakna dig B!

varning gnällblogg!!

förbannade jävla skitdag! Så kan man sannafatta denna härliga dag. Har det hänt något positivt.....nä. Vaknade och var på dåligt humör. Dagen på jobbet blev rörig och händelserik. Kom hem med huvudvärk och på ännu sämre humör. Kan man inte bara få vara lite less ibland. Idag är jag less på alla lyckliga jävlar som får allt de önskar....ok jag är less och avundsjuk. Men låt mig va det då, det går väl över förhoppningsvis.....kanske

present till maken

kom på att jag förutom fina (billiga) termobyxor, även fyndade fina kalsonger till min make som han kan ha när han leker krig med sina soldatkompisar. Fina va!!

hundjävel!!

jag såg fram emot en lugn, skön, uppfriskande promenad med mina älskade hundar. Solen höll på att sänka sig bakom träden, jag skulle prova min nyinköpta termobyxor (de är väldigt fina faktiskt...om nu termobyxor någonsin är fina). Jag hade t.o.m lyxat till det och utrustat mig med de lila bajspåsarna.

Det slutade med brottningsmatch med rottweiler på isig skogsstig. Vilket jag inte rekommenderar. Fy fan vad arg man kan bli på en odåga till hund som inte lyssnar. Jag tyckte inte att hon skulle äta upp den lilla cockerspanieln vi mötte. Det sket hon i. Jag var rasande och hon fattade inget. "vadå har jag gjort nåt fel??" och så hennes specialare - ledsna hundögon. I vanliga fall kanske man smälter lite grann...men jag blev om möjligt ännu argare. Hela promenaden förstörd.

Väl hemma insåg hon nog att Matte var lite arg. Hon ligger nästan alltid nere i gillestugan när jag är själv hemma. Hon är i alla fall aldrig i samma rum som jag. Nu ligger hon 30cm ifrån mig och följer minsta lilla rörelse med blicken.

Liten söt hund som alltid lyssnar på Matte    Stor puckad hund som inte lyssnar på Matte (särskilt inte vid hundmöten).

Liten söt hund som alltid lyssnar på Matte!        Stor puckad hund som inte lyssnar på Matte (särskillt inte vid hundmöten!)

usch vad tiden går fort....

när man inte gör det man borde. jag borde läsa och skriva (jobbsaker) men jag surfar runt på massa tråkiga sidor och läser saker som jag inte orkar engagera mig i i alla fall. Har i alla fall gjort teori, det är det viktigaste i mitt liv just nu, resten försvinner ju inte om man säger så (fast det är stressigt att ha mycket att göra på en gång!!). Nähe ska ut med doggarna så kanske det händer något lite vettigare efter lite frisk luft.....har dock inga skyhöga förhoppningar!

skitinternet

vad jag bli irriterad när saker och ting inte fungerar som de ska!! Sitter här och är duktig och gör körkortsteori på internet....men efter ca var 4:e fråga loggas jag ut. Är det mitt internet eller körskolans program som felar. jag vet inte och jag bryr mig faktiskt inte, jag blir bara SKITARG när det inte funkar. Fast det klart jag kan ju skylla på det när testet inte gick så bra (det gäller ju att se saker från den positiva sidan haha). Ska göra ett nytt försök om några timmar.....

är du deppig?

eller bara lite trött och ledsen? Kolla in min nya idol här!

 

mycket för pengarna

Igår köpte maken tulpaner.....och jag undrade om han köpt dem för att han tyckte synd om dem...deppigare tulpaner har jag aldrig sett. Men efter en natt i kallt vatten mår de bra igen. När jag tittade lite närmare såg jag att det var rt¨å blommor på några av stjälkarna.....har aldrig sett det på tulpaner. På en stjälk är det t.om. TRE blommor. Det kallar jag valuta för pengarna.



städtips!

Efter över två timmars slit känns vårt hus nu som ett hem igen. Det var många veckor sedan sist. Blommorna har fått bada, dammråttorna har fått flytta, maken har fått eld i brasan, köket är städat (nu kan jag baka tjohooo) och toaletterna är fräscha. åh vilken härlig känsla.

Har ni som jag skitiga bänkar i köket, med ingrodd smuts som inte går bort hur mycket man än gnuggar med trasan och sprutar på medel?? Jag har världens bästa knep.....ta en degskrapa å dra försiktigt. Vips är kletiga klumpar som bortblåsta.Mycket bättre än miljö och hälsofarliga sprayer!!!

Nu väntar vi på fam K. Nu ska hon fotas den lilla grisen och det SKA bli bra!! Sen ska vi se på "så ska det låta" och bara mysa = äta popcorn å dricka cola!!

krångel

Idag har det varit mycket krångel. Ryggen krånglar....körde nog för mycket bil i Söndags. Magen krånglar (tur att jag har mina tabletter). Jag är sååå trött (det blir krångel för jag har mycket att göra, men sover mest).

Jag skulle göra klart dopinbjudningar, då krånglar det för bilderna är har inte tillräckligr bra kvalite (typiskt när vi väl fick barnet att se lite glad ut!). Ny fotosession på fredag.

Nu ska jag inte vara deppjeppe mer. Det har varit bra saker idag också. Vi hade en bra dag på jobbet. Solsken och promenad till lekparken, mycket uppskattat av både stora och små.

Vi har haft fikagäster här idag, alltid lika trevligt.

Jag har pluggat teori idag med (heja mig).

.....och så är det ju ganska skönt att sova.....glöm inte att mitt motto är: skjut upp idag vad du kan göra imorgon!!

Hihi

nu händer det mycket på en gång!!

Nästa vecka ska jag köra halkkörning....spännande. Sedan har jag fått tid för uppskrivning....ooops from nu är det bara teori som gäller. Inga nöjen eller sociala sammanhang. MÅSTE bara klara det!!!

fotograf.....

ska jag nog inte bli, fast jag tycker det är väldigt kul att fota....men resultatet brukar inte bli som jag önskar. Så även idag. Fast jag måste säga att det är svårt att fota små bebisar som inte fattar vad det är frågan om. Man bökar å grejar å fixar. Jaja hon fastnade i alla fall. Men jag önskade att hon skulle se lika go ut som hon gör i verkligheten.....Jag skulle gärna vilja veta hur bebisfotografer gör. Vad är deras knep. Fast det klart, de har ju lite bättre utrustning. Min kamera är rosa och väldigt fin.....men det är ju inga proffsgrejor precis. Jag tror det var det, jag skyller på kameran hihi.

torsdag...eller måndag??

Hela förmiddagen på jobbet kändes som måndag för mig eftersom jag varit borta hela veckan. Framåt eftermiddagen fattade jag att det var torsdag, och helt plötsligt kändes det som att jag jobbat en hel vecka.......konstigt det där. Imorgon är det i alla fall fredag och det ska bli skönt att slappa lite. Hela helgen är uppbokad så det kommer gå fort!!


imorrn ska jag tillbaka till det riktiga livet.

Ska bli ganska skönt faktiskt. Har ett svårt dilemma nu. Ska jag dammsuga (det är riktigt hårigt och dammigt), baka nåt gott (brukar alltid fattas nån ingrediens men en kladdkaka eller nåt vore gott), eller glo på tjejfilm (måste passa på när inte maken är hemma, och så ska man ju inte anstränga sig för mycket när man är sjuk, hihi.)
Hm svårt val......or not. Sorry maken vi får ta tag i det skitiga huset till helgen!!!

börjar tröttna nu

Nu har jag ju legat i sängen och soffan sedan i fredags. Det är inte kul längre. Det kanske är ett tecken på att jag håller på att bli frisk. Jag kan ju andas, behöver inte snyta mig 2ggr i minuten, och jag är faktiskt hungrig lite då och då. MEN jag blir helt slut av att gå ut och hämta posten och gå upp för trappan. Jag har nog en liten bit kvar. Måste i alla fall ge mig ut på prommis med husdjuren. Några fler meter än igår ska jag väl orka!! Men det får bli lite senare..........

rapport från sjukstugan

Nu är det inte bara synd om mig, utan mina kollegor som får klara sig utan mig (vilket iof inte borde vara något problem för dem). Jag mådde bra i morse när jag vaknade (va nog chocken av att gå upp så tidigt). När jag promenerade till jobbet tänkte jag tanken att det kanske inte var så smart ändå. Efter 1,5 h på jobbet insåg jag att det aldrig skulle gå. Så jag ringde min älskade man som kom å hämtade mig å sedan ramlade jag i säng.

Nu befinner jag mig i nåt sorts ingemansland. Så länge jag ligger still mår jag ganska bra. Men minsta ansträngning å jag tar helt slut. Jag kan inte sova mer, då får jag huvudvärk, finns inget kul att se på tv, jag har inte ork att göra något............suck..............trist.

RSS 2.0