tjohoo!!

Nu är gubbplantorna i jorden. Jag räknar kallt med att kunna skörda flera liter till sommaren!! Vi får väl se hur det blir med den saken. Vi är ett bra team jag å maken. Jag planerar hur det ska bli.....och maken gräver och grejar så det blir som jag tänkt!!

Jag grävde lite jag med och faktiskt!! Bara EN nagel gick av. Måste vara rekord!

bad laden

Jag satt och tittade på lite bilder å hittade de här hundarna.....tillhör de bin ladens armé tro??

Hoppas verkligen inte det.

  

Sköna söndag

Idag har jag latat mig ganska mycket och samtidigt hunnit med en hel del (hur går det ihop??)

Jag har:

- tvättat
- planterat blommor
- tagir bort påskriset (ja jag vet lite sent, men det var ju så fint!)
- gått på långpromenad med hundarna
- sorterat alla bakrecept (skulle baka med, men det blev inte riktigt av)


sen har jag hunnit med lite onödigt oxå. En skön söndag har det varit idag.

Nu har jag hamnat i soffan och om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte upp igen förrän läggdags.

Rally

Min bror är bäst... på ganska mycket. Igår var han bäst på att åka Rally. Bra jobbat!! Bilen är hel, inga träd hoppade upp på vägen. Det slutade med att han VANN!!! Tjohoo

Jag tror det berodde på uppladdningen hos lillasyster!!
Lika hel nu som innan!!

Fiiiin bil! Fiiiint namn på rutan!

Grattis mitt lilla troll

E  de en vanlig dag, e de en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är Emils födelsedag HURRA HURRA HURRA!

Som present ska han inte behöva vara ensam en sekund idag!!! (han fick t.o. m. sova i sängen å ligga i soffan!)


skallebank

Det sitter en liten djävul inuti mitt huvud och bankar med en träklubba. Lite elakt tycker jag......

bloggtema

skulle aldrig bytt design på bloggen...nu hittar jag ingen som jag trivs med....... önskar jag var duktig på sånt så jag kunde göra en helt egen design och inte bara använda en färdig mall.

Skogsarbetaren!

Hihi igår var vi hos svärfar och fixade ved. Det var ganska kul att klyva. Det blev lite grann i alla fall. Till och med Emil hjälpte till!!

Glad amatör:
  


Här har vi proffset!!

Vårifiering av bloggen

Dags att ändra tema på bloggen. Grönt är ju lite vårigt så det passade bra tycker jag!!

dagens IQ-test

På den här fina bilden syns jag och tre av mina syskon och en brorsdotter. Nu till det kluriga.

Av de 4 vuxna är:
2 av personerna syskon "på riktigt". En av personerna är halvsyskon till alla de övriga. En av personerna är inte alls släkt med två av de andra. Men ändå är de mina syskon allihop.

Min familj är lite speciell! jag har även en faster som jag inte är släkt med, och en brorsdotter som inte alls är min brors dotter. Men de är "mina" allihop!!! Det var så kul att få träffa tjocka släkten i påskas!!Måste även få visa årets Påskkärring. Förlåt bror men du är ju så söt!!


du lilla fågel....

"kan du se mig ifrån himlen?
när du talar till mig om natten ?
kan du se mig ifrån himlen ?
när du talar till mig om natten
låt mig börja om på nytt igen
kan du se mig ifrån himlen?"

- P.Isaksson


Den här sången får mig alltid att tänka på dig, lilla fågel.
Efter alla dessa år fäller jag fortfarande en tår då och då när jag hör den.

Saknar dig så obeskrivligt!

dagens musiktips

Det var länge sedan det kom ett musiktips......jag lyssnar ofta på samma skiva tills jag är dötrött. Men det finns några som aldrig tråkar ut mig.

En helt underbar skiva är Timbalands "Presents - Shock Value" Och den bästa låten är helt klart "Give it to me" Med Nelly Furtado och Justin Timberlake

Tyvvärr blev den sönderspelad på radion men jag ÄLSKAR den!

Min musiksmak är minst sagt....varierande. KENT, The Ark, Nirvana, Gwen Stefani, Nordman, Maja Gullstrand, och Timbaland är de skivor jag lyssnar på mest.

Masn kan tycka att jag kanske borde lyssna på nåt nytt nån gång....ja det finns skivor jag är sugen på men det blir inte av att jag köper dem. Sedan kommer jag på dem flera år senare och köper dem då!! Men lite nytt i skivhyllan kan ju inte skada, Ska kanske ut på en shoppingtur när lönen (inklusive löneförhöjningen) kommer. Ska nog unna mig (å maken som nog är RÄTT så trött på mina ca 10 skivor) lite nyheter i cd-spelaren.

en bättre dag...

...är det idag. Solen lyser, det är fredag, jag dricker cola å äter pop corn.

Tyvärr är jag även soldatänka så lite trist är det. Men vovvarna är på G. De är ju roliga, när Husse inte är hemma måste de skydda sin matte till varje pris. Ida ligger vid ytterdörren (har legat där i 2 timmar nu), och Emil morrar och springer till dörren så fort han hör minsta lilla ljud utanför. Sedan kommer han och lägger sig ca 30cm ifrån mig. Sötisar.

skrutt

jag har varken haft lust eller nåt kul att blogga om så jag låter bli. Egentligen borde jag inte skriva det här inlägget heller...men bara för att ni (om deet nu är någon som läser) inte ska tro att jag försvunnit helt. Kort summering av de senaste dagarna:

Långfredagen - helt underbar!!

Påskafton- härlig hundpromenad i solen, lite jobbigt på kvällen

Påskdagen- fy vilken hemsk dag

Annandag Påsk. grilla med fam K, mysigt. Annars - en skitdag

Tisdag - öh...har redan förträngt. Sämsta dagen på MYCKET länge. Glöm bort å börja om imorrn.

Morgondagen blir nog kul. Stängningsdag med lite friskvård å lite annat snack. Voffarna ska få följa med på promenad och skrämma upp resten av medarbetarna (dem de inte träffat än). Som sagt det kan bara bli bättre..........

GLAD PÅSK

Jag är hemma hos mamma och pappa. Här har det firats påsk idag med diverse släktingar och god mat. MYCKET trevligt.

Å så har jag nästan fått en överdos av syskonbarn. Men de är otroligt gulliga så det har bara varit kul. Jobbigt att jag inte träffar dem så ofta bara.......

multitasking

hihi vem sa att män inte kan göra fler saker samtidigt...maken sitter för tillfället å kollar hockey (det är spännande nu), deklarerar, och försöker fixa internet som inte fungerar på hans dator. Jag är mäkta imponerad!!

deklaration.....blä

har nyss varit på info för folk som sålt hus under 2008. Jag inser att det blir nog inte som jag trodde. Tänkte att vi kunde få en liten peng tillbaka. Men hela betongbunkern har varit en förlustaffär....från början till slut. BLÄ:

Ska aldrig sälja hus mer................

Kungsängslilja

Jag har planterat en kungsängslilja för att det är landskapsblomman för Uppland (där jag kommer ifrån), och för att den är häftig. Tyvärr tyckte nån annan det också...den ligger nu mer på marken nedanför krukan :(

Men så här fin var den!!Hängbjörk

Så här fin är vår björk på sommaren.......jag behövde bilden som motivation idag när jag räfsade löv under den. Det var mycket löv.


Påskris

Jag har aldrig tänkt tanken, men i mitt område verkar det vara tradition. Ja alltså att ha påskriset utomhus. Det har vi aldrig haft i min familj, men jag ska prova i år tänkte jag. Var ute i skogen och hittade diverse kvistar och fixade till riset. Det blev riktigt bra tycker jag själv. Jag undrar bara hur många ägg som fortfarande kommer att vara hela efter påsk.....VÅR!

Det har varit Vår här idag. Åh vad skönt. Vi har jobbat på i trädgården HELA dagen. Riktigt bra gjort av oss. Men AJ vad ont jag har i kroppen. Har rensat, grävt, räfsat och planterat. Maken har bl.a bytt däck, tvättat bilen, grävt och kört skottkärra.

På eftermiddagen fick vi lite hjälp av brorsonen. Han var riktigt duktig och provade på lite allt möjligt. Tvätta bilen var nog roligast.

Sedan belönade vi oss med glass på den solvarma balkongen - härligt!

På kvällen kom svärmor med make och Makens bror med familj. Det blev GRILLPREMIÄR! Underbart. Fast det gick inte att sitta ute å äta- Det blev kallt fort när solen försvann.

En kanondag har det varit idag. och imorgon väntar nya äventyr. Hoppas bara att jag kan kravla mig ur sängen...kommer nog att ha lite ont både här och där!! 

Välförtjänt vila. Hunden med underbettet verkar lite sugen!

Den svarta hunden med underbettet verkar lite sugen på min glass.....

tiden läker alla sår....

..sägs det. Nja kanske. Men minnena och saknaden består. Och när minnena börjar blekna blir det jobbigt. Tänk om de försvinner, Vad har jag då kvar???

"Kan du se mig ifrån himlen? När du talar till mig om natten."    (Patrik Isaksson)

April April

AHA hundarna skämtar med mig Aprilo...så måste det vara.Notera att dörren är vidöppen men är nån sugen på att går ut........NÄ

knasiga vovvar.

Ibland blir jag arg på mina vovvar - ibland kan jag inte låta bli att skratta. Idag är det strålande sol och hur skönt som helst ute. Jag satte mig på altan och hade dörren öppen. Vad händer......ingenting. Ingen hund kom. Sedan ropade jag på Emil, han sprang ut kissade i raketfart....och gick in igen. Hallå vad är det med er?? Tog en skön bild på dem när de ligger vid dörren och trycker...ska bara leta på den lilla kamera/datasladden som alltid har en förmåga att försvinna när man ska ha den.

RSS 2.0