TACK!!

Tack alla underbara vänner som talar om och visar att ni finns när jag behöver det!! Vet inte vad jag skulle göra utan er!

KRAM på er

förbannade jävla skit

Ja jag svär. Jag är arg, sur, ledsen, orolig, förvirrad och har huvudvärk.
Jag visste det, det går inte att må så här bra för då händer det nåt. Jo tack och med besked också.
Fan, fan, fan!!
Håller alla tummar för att det går bra nu, annars vet jag inte vad jag gör!!

Du MÅSTE bli bra nu!! Det finns inget alternativ!!


rapport från kaoset

Jaha hur ligger jag till...jo jag dammsuger å dammsuger men slipdammet vill inte försvinna. Idag har jag i alla fall fått upp lite på väggarna....kanske inte på rätt sätt med plugg å skruv å sånt...men än så länge sitter tavlorna å hyllorna kvar.

Fast just nu är jag lite arg på IKEA. 2 stolar av 4 är förstörda.....jävla skräp

Jag har en väldigt snäll granne med!! Han erbjöd mig en mycket bättre parkeringsplats än den som är min!! Tackelitack!! Bra grannar är bra att ha å jag har hälsat vänligt på alla jag stött på hittils :)

Nähe nu ska jag fortsätta packa upp! vet inte vad jag ska göra av grejjerna iof. Behöver åka till IKEA igen å handla lådor.....


tiden???

VAR tar tiden vägen? Jag slutade tidigt idag å har hållt igång ända tills nu. Men jag har inte hunnit med hälften av vad jag tänkt. Det tar tid att packa i å packa ur. Å hur svårt ska det va att hitta ett diskställ?? Ja...alltså ett diskställ som inte är jättefult eller väldigt opraktiskt eller svindyrt. Jaja jakten fortsätter imorrn. Nu ska jag gå å lägga mig å kommer nog somna på 2 röda idag.

Föresten så sover jag väääldigt bra i mitt nya sovrum!!!

UT och INflyttad!! :)

Jag vaknade i morse och hade en konstig känsla i kroppen!! Sen kom jag på vad det var!! Jag FRÖS inte. För första gången på jag vet inte hur länge!! Och det beror på att jag vaknade upp i min lägenhet!! JAPP jag har övergett igloon nu, inte en dag för tidigt! Fy F*N vilken underbar känsla att gå omkring här i MIN lägenhet bland MINA kartonger!

TACK underbara Herr K å Min M för all hjälp! Utan er vet jag inte vad jag hade gjort. Å hur normalt är det att börja flytta kl kvart i nio en lördagkväll!! Jag blir helt varm i kroppen när jag tänker på att det faktiskt finns folk som ställer upp för lilla mig!! Å snabbt gick det med, var knappt jag hängde med. 2lass med möbler, tänk att det går in så mycket i en lägenhet......å mer grejjer blev det idag!!

Jag har varit i Jönköping å handlat köksstolar, hylla till TV, hallampor, å lite smått å gott. Sen har jag köpt TV med. Det blev ingen 42:a som jag hade tänkt från början. jag insåg att jag behöver inte en så stor tv, å så kröp smålänningen i mig fram. Men en 32:a grundig för 2å9....heeelt ok tycker jag!! Passar perfekt till mig. Å så fick jag pengar över till köksstolarna med ju!!

Jaha så nu är det bara att börja skruva.....eller ska jag packa upp.....eller ska jag städa......eller ska jag bara slänga mig ner i soffan å slappa.....hm....

Sköna Söndag

Nu är jag äntligen på benen igen.....elle nja jag hostar å snorar men febern är borta å jag är ganska pigg i alla fall å i morgon ska jag äntligen få gå till jobbet å träffa lite folk ;)
Mellan feberatackerna har jag haft en bra helg. Ida har varit här och hon har faktiskt varit lite social emellanåt. Men även busig!! I lördags morse tyckte jag att snarkningarna kom från ett konstigt ställe...inte inne från hennes säng.... Jag gick på jakt å ja....

Hon låg väääldigt bra i bäddfåtöljen på det VITA lakanet. Men jag hade inte hjärta att schasa bort henne. Gammeltanten...hon gillar ju kontoret så hon fick ligga där. Lakanet slängde jag när hon åkt hem till husse. Å bäddfåtöljen är ihopfälld igen ;)

Jag har även tittat på en del film. Hyrde ju 3 st i fredags. Den första "Simon & Malou" hyrde jag bara för att Tuva Novotny och Joel Kinnaman va med. Dansk/Svensk ganska bra film.



Den andra verkade lite kul....och den va det LITE kul. Inte mer.

Den tredje har jag velat hyra länge men det har inte blivit av. Den här kan jag varmt rekommendera om du är lite gråtsugen. Jag satt här å bölade så t.o.m Ida reagerade å kom ut å la sig vid mina fötter. Den här filmen är MYCKET bra!!!



Jag har även hunnit med att packa lite. Jag köpte 10 kartonger och trodde att det skulle räcka långt. Men nähe. 5 kartonger redan upptagna. Å jag har bara börjat i köket!! Hrm....
En annan sak jag har reflekterat över är...ju mer jag packar ju stökigare blir det i mitt hem HUR hänger det ihop??? Jag har ingen aning!!

Nu ska jag se på "Rallybrudar" på tv4. Den är lite kul har jag för mig!!


fredag

Jag kände att jag behövde få se på lite människor....blir ju helt asocial här uppe i skogen. Så jag tog blåa bertan å åkte ner på stan för att hyra film å köpa flyttkartonger. Sååå skönt att få prata av mig lite. Det blev 10 kartonger å 3 filmer. Så nu har jag å göra i helgen.

Och för att orken att packa ska infinna sig så provar jag ikväll att supa bort förkylningen.....hade ingen whiskey så det fick bli ouzo och pina colada!! Förmodligen kommer jag må pyton imorrn, men har jag tur är förkylningen i alla fall bättre ;)

Alla sätt är bra......


uppdatering av spotify

Jag har en mapp på spotify som heter "bra just nu". och idag kände jag att det va dags att uppdatera den. Bort med alla glättiga sommarlåtar och in med lite mer....ja vad ska jag säga, det känns som en lite deppig lista kanske. Men det är det inte. Nu är det höst och då passar det bra med musik med lite tyngd i. Och jag kan lyssna på "deppig" musik utan att JAG är deppig för det!!

Så nu ska jag tända massa ljus å lyssna på bra musik!!

                      

Slut

Idag mår jag sämre än jag gjorde igår, hur går det till....ska man inte bli bättre efter ett par dagars vila??? Jag är för övrigt socialt understimulerad å håller på att klättra på väggarna!!! Men men nu har jag i alla fall lite sällskap. Ida ska vara här i helgen....hon e här...nånstans.....å sover. Mer osocial hund får man ju leta efter. Men vi ska i alla fall gå ut å gå snart. JAG behöver nog lite luft.

Jag har ju massor att göra....och jag blir helt frustrerad när jag inte orkar någonting å tiden bara går suck.

Så vad har jag gjort idag...JO jag har tittat på tv i datorn. Massa bra serier har jag sett. Fredagar är bra för då uppdateras alla de bästa amerikanska serierna :)
Sen har jag tittat på doobidoo från i fredags. Och jag blev så glad när han sa "Vi ses om en vecka" och jag tänkte "men det är ju idag". Men NÄHE du ikväll är det insamlingsgala på svt istället :(

Jag har även ätit vinegum......massor. För 10 minuter sedan hade jag bara dessa kvar!


Men som sagt det var ju flera minuter sedan...nu är alla slut!!! Jag behöver åka nånstans så jag kan handla på tax-free snart!!!!

Dagens vill ha!

På lagerhaus finns dessa fiiina salt å pepparkar som skulle passa väääldigt bra i mitt nya blå/röda kök ;)

 

Passade på att köpa lite pingviner på Danmarksbåten.....lakritspingvinerna är ju supergoda men den nya favoriten är vinegumspingviner!!!! Köpte bara en burk...å den är snart slut :(





Oj vilka suddiga bilder såg jag nu...skyller det också på febern...feberdarrningar hihi


Men hallå!!

Mitt i all feberyra har jag ju glömt att Gratulera familjen K. En liten Idun har kommit. SÅ söt.
GRATTIS hela familjen till den underbara lilla (nåja) bebisen!!!!


Torsdag

När jag vaknade imorse hade jag en illusion om att jag kunde jobba imorrn. Sen gick jag upp ur sängen å gjorde te. Sen däckade jag i soffan igen. Orken va slut.

Lite vettigt har jag fått gjort idag i alla fall.
¤ Jag har bråkat färdigt med hotellet å fått tillbaka mina pengar.
¤ Jag har pratat med min blivande hyresvärd. Tyvärr får jag inte nyckeln förrän på måndag....fast det kanske är bra på ett sätt för då kan jag vila och bli riktigt frisk i helgen. Det kan jag behöva för jag kommer att ha mer än fullt upp ända fram till december.
¤ Jag har tvättat en maskin (det blev bara en för sen tog den lilla ork jag hade slut igen)
¤ Jag har lagat lite mat å ätit
¤ Jag har anmält adressändring ;)

Jag hade även tänkt att packa, men jag vet inte var jag ska börja å jag har inga kartonger..... så det får bli helgens projekt!!

Ikväll ska jag poppa popcorn och se på Helenius Hörna. Bäst å vila lite nu så jag orkar ;)

Ljus i mörkret

Hittade två bilder som jag tog för ett tag sedan. Tycker de är fina!!


Varför??

Varför blir jag så lätt sjuk?
Varför försöker jag hitta negativa saker i det som verkar för bra??
Varför kan jag inte bara vara lycklig?
Varför kan inte Sverige spela fotboll?
Varför har de VITA shorts?
Varför är det inget bra på tv?
Varför är jag inte hungrig, jag har inte ätit på hela dagen?

varför varför varför???

Jag har många fler varför men jag orkar inte, jag är sjuk!
jävla skräp!

Barnomsorg i Helsingborg

Jaa vad ska man säga. På det här stället skulle jag inte vilja jobba...låter som en instution.

Å mittemot ligger en förskola som ser ut som en hundrastgård...... lite udda tycker jag ;)




Jo, jag har ju hört talas om ur å skur....men här fanns INGET!!


Udda men roliga idéer

Ja i Helsingborg finns det pumpatationer på stan. MYCKET smart faktiskt. Om man har för lite luft i cykeln, barnvagnen, rullatorn eller nåt annat med däck!!

I köpenhamn talar trafikljuset om hur länge man måste vänta å ur lång tid man har på sig att gå över. Smart å lite udda tyckte jag!!



I Helsingborg finns ett sagoträd......om man sitter under trädet kan man höra på sagor. Mysig, rolig idé tycker jag!!


 


Höstsemester

Jaha det gick fort. Har varit hemifrån i 4 dygn. Jag brukar längta hem efter ett tag men inte denna gången.....nu längtar jag till mitt NYA hem.....inte långt kvar nu.

Semestern har varit underbart skön, rolig, härlig och mysig.
Jag har varit glad, trött, pigg, illamående, lugn, snäll m.m.
M har varit glad, trött, pigg, fundersam, snäll, knasig, jätteglad m.m. ;)

Vi har promenerat väldigt mycket, åkt lite båt, åkt lite tåg (jag som aldrig blir åksjuk mådde fruktansvärt illa efter båda tågturerna :(), ätit mycket god mat, pratat om ditt å datt, besökt en hel del pubar.

Jag har inte fotat så mycket som jag brukar, trots att kameran varit med hela tiden. Men några bilder blev det allt.
Här kommer ett par:


Först hotellet...inte så vackert men helt ok. Personalen var något förvirrad men mycket trevlig. En stor nackdel va att det inte fanns wienerbröd på frukosten ;)


Ebbas Fik i Helsingborg. Mycket mysigt ställe där vi INTE fikade. Det va så sjukt mycket folk att man knappt kunde gå in!!


Tivoli i Köpenhamn. DIT vill jag gå en annan gång. Nu hade vi inte tid!!


Vi hamnade på en pub i köpenhamn. Livemusik (en irländare vid namn Steve Keane) å mys på hög nivå va det!!


Kärnan i Helsingborg. Till slut hittade vi den!!




Här sitter vi å värmer oss i höstsolen!!


Bara för din skull Malin så är han fortfarande lite hemlig hahaha


krax

Nu är jag SÅ trött på den här s.k förkylningen. Ena dagen känns det som om huvudet ska sprängas, nästa dag e jag lite snorig, dagen efter har jag väldigt ont i halsen.....Å idag kraxar jag som en kråka. Så här har det hållit på i snart en vecka. Hade hellre legat däckad i tre dagar å blivit av med skiten....


Rensning

Jaha idag va dagen då jag skulle börja rensa allt mitt (läs VÅRT) skit vi har i detta hus. Jag började lite smidigt med mitt sminkbord......en icakasse senare va det klart (visste inte ens att det FICK PLATS så mycket i det lilla lilla bordet). Övergick till byrån i hallen.....hittade papper från 2007...det va INNAN vi flyttade till huset.... hrm
Ja sen va ju garderoben nära till hands....sorry mamma men jag har slängt måååånga halsdukar.....jag behöver inte fler än 10 kom jag fram till :)

I morgon ska trädgården få sig en omgång...kan behövas. Den har inte fått nån kärlek sedan förra sommaren.....förstår att det ser ut som skrutt.....


längtan

Det finns en låt av Nordman och Jessica Andersson som heter längtan. Den är helt underbar!!!

Apropå längtan så sa nån att det va nyttigt att längta...kanske det men fan så jobbigt ;)

RSS 2.0