Ballar av stål

Ja det är ju så sjukt. Sjukt kul. Jag skrattade så tårarna sprutade många gånger under detta avsnitt!

Säkerhetsmannen, morsan, en jobbig djävul, blånekaren, tv-mannen alla var ju helt underbara!!

Emil 9 år

Idag fyller min älskade goseplutt 9 år. Suck. Jag saknar det lilla odjuret. Jag hoppas att han det bra hos sin nya familj. Har tänkt ringa uppfödaren flera gånger och fråga, men jag vågar inte riktigt. Tänk om han inte alls mår bra, och jag kan inte göra något åt det. SUCK!!



Jag undrar om han fick en lika god födelsedagstårta idag. Tvivlar på det :)

The Ark - In full regalia

Nu har det äntligen kommit. The Arks nya album...å har jag köpt det. NÄ. skrutt måste leta imorrn på lunchen. på Åhléns hade en last blivit försenad så där fanns den inte gaaa!!

Såg en härlig dokumentär om pojkarna nyss på TV3play. Kolla in vettja!!

Vilken pipa han har den där Ola...helt sjukt!!

Vårglassen

Varje vår när det är den där första riktigt härliga vårdagen och det pirrar lite i magen, har jag en tradition att köpa glass och sitta i solen och bara njuta. Har inte känt att det varit läge förrän idag. I gränna köpte jag ingen polkagris, men jag köpte glass, blåbär och polka, och satte mig vid piren i hamnen. Ah...underbart!!

Tills 15-20 måsar blev sugna med....inte lika mysigt, hatar fåglar!!



Ja...alltså det är inte lätt att äta glass samtidigt som man tar kort....och allra helst ville jag inte att kameran skulle ramla ner i vattnet...men vad gör man inte för konsten haha




haha jag ser visst lite arg ut...men jag njuter!!


Ja en härlig dag har det varit. Imorrn börjar ny vecka, nya utmaningar. jag måste ju säga att jag är utvilad i alla fall, inget snack om saken!!


Gränna

Idag har jag varit lite modig igen och åkt till Gränna, helt själv. Det började lite nervöst med att polisen stod precis utanför Tranås. Jag hade dubbdäck och jag har för mig att man inte får ha det längre nu....skulle varit typiskt om jag blivit stoppad, bilen ska få nya sommardäck imorrn!. Men de tog bara folk som åkte in i stan! Phu.

Väl framme i Gränna tog jag en hel del bilder. Det var svårt att få bra bilder idag eftersom båda vattnet å himlen hade samma färg, och det är inte riktigt grönt i naturen än. Men några OK bilder lyckades jag få i alla fall. Här kommer några:







Å så lite blommor:









Å så lite fåglar:









Ok den där sista var ingen riktig fågel jag vet, men toppen på kyrktornet. Ganska häftig tycker jag!!


komplimanger

Jag har fått råd och tips från nära å kära att jag ska träffa folk (killar). Det verkar som att de tror att man inte kan/ska vara singel. Jag vill verkligen inte träffa någon ny pojkvän.....jag vet ju inte ens vad som händer med mitt liv och den mannen jag hade. MEN jag tänkte att det kan ju inte vara helt fel att prata (läs chatta) med lite folk. Jag har nu "träffat" lite folk på nätet och fått en del komplimanger. hihi. DET är bra för självförtroendet! Aj lajk. Fast jag har svårt att ta komplimanger. Jag har bra självförtroende och tycker inte att jag är helt ful....men jag har svårt att förstå att andra kan tycka att jag ser bra ut.....

Ida lagar mat

haha vilken tur att jag har Ida. Ska bara lära mig att tolka hennes signaler. Ida ligger i sitt rum. Jag ska koka makaroner. Sitter även i vardagsrummet som jag ofta gör när jag "lagar mat". När vattnet kokar kommer Ida och ställer sig i köksdörrhålet (hon får inte gå in i köket). Jag säger att "nej det finns inget att äta". Nån minut senare går jag in i köket och märker att vattnet kokar. Häller i makaroner och tänker inte mer på det. Ida går å lägger sig igen. Efter ett par minuter kommer hon och ställer sig där igen. Jag tänker inte mer på det. Hon står och tittar på mig och lägger sig ner med en suck. Efter ett tag kommer jag på makaronerna och går till köket.....hittar vääääldigt överkokta makaroner. Börjar om. Nyss kom Ida igen och jag gick direkt ut i köket å ja! Vattnet kokar! Å nu ligger hon i sitt rum igen! Hon ska få de överkokta makaronerna för hon e så duktig!!

kul

Igår var det kommunfest. Det var skoj. Började här hemma med lite förfest. Bjöd på ouzo och "fusk pina colada". Komponerade även en egen drink som jag döpte efter mig själv. Här är receptet på "Smurfan"

2 cl vaniljvodka
2 cl smultronvodka
fruktsoda
blå curacao

 

Fusk pina coladan består av den här juicen och vodka. MUMS!!

 

På festen var det mycket folk och ganska kul. Kvällens höjdpunkt var:



Vilken röst, vilken utstrålning, vilken man!!!
Han kan få igång en seg publik minsann!!

 


mer tankar kring SMhockey

Statistik är lite spännande. Hur mäter man tekningsstatistik om pucken ligger kvar på den röda pricken å ingen av de två tekarna rör den. Vem vinner tekningen då???

Vad är tanken bakom de gula hjälmarna?

ska det bli sudden idag med?

varför bryr jag mig??



Aj lajk!!

MQ:s nya modell....helt i min smak!!


väder...

I morse var det snö när jag vaknade. Nyss var jag ute och gick i strålande solsken, det var riktigt varmt. Nu sitter jag inne och undrar om hela taket ska rasa av....det blåser stormstyrka typ. Är det April eller??

tankar kring SMhockey

Jag har sett en del matcher nu i slutspelet och det är några saker som jag funderar på:

- När ska de inse att 4 domare på isen gör att domarna är i vägen precis hela tiden
- Vad är Djurgårdens klubbor gjorda av? De går ju av så fort de ska avlossa ett skott
- Exakt hur illa luktar det i omklädningsrummen? De forsar ju svett från huvet på dem...blä

En annan sak som jag funderade på förut och som jag nu har svar på är:
- Hur bra är färsk ananas som snacks när man ser på hockey?
Svar: Inte alls bra, min stackars tunga är helt sönderfrätt, å skrynklig :(


hockey och städning

ja det har kvällen bestått av. Jag har skitont i ryggen....har nog burit barn på fel sätt idag aja baja! Men jag hade bestämt att ta upp kampen mot dammet.....länge sedan sist. Och så var jag duktig och slängde in en tvätt som make X fick ta tag i sen hihi!! Han fick även äran att byta lakan. Helt ok att ha lite ont. Fast nu när allt är klart är det inte lika kul. Hoppas det försvinner till imorrn!

Hockeyn var spännande tills alldeles nyss.....kände på mig att det höll på att gå åt skogen å då gör smålänningarna mål....eller blev det mål??? Globen kokar av ilska.....skitmatch!

skitblåst

Jag är lite grann som Pippi Långstrump. Har hon bestämt att hon ska vattna blommorna så gör hon det även om det regnar. Idag bestämde jag att jag skulle kratta löv.....trots att det blåste stormbyar!! Men men skam den som ger sig. Några kilo löv är upplockade från gräsmattan. Bara resten kvar....suck.


impuls

Idag skulle jag fika med en nyfunnen vän. Men i Tranås kan man inte fika när man vill....som jag sagt förut. Så vi käkade mat istället. Å sen gick vi på promenad. Bara sådär. Helt underbart. Länge sen jag åt på restaurang. GOTT. Och vilken härlig människa som bara säger jomenvisst det gör vi!! Jag hade supertrevligt och klockan blev snabbt jättemycket. TACK H för en härlig kväll. Och förlåt för att jag pratar för mycket!! Du ska veta att jag är inte lika öppen mot alla jag känner. Men det känns som vi har nån speciell kontakt. Helskumt men härligt!!

Tänk att det finns folk som man klickar med direkt....å sen finns det folk som man bara inte kan förstå sig på. Personkemi är intressant!!

R.I.P

Idag har hon somnat in. Den snällaste och mest genomgoda människan jag känner. Du kommer att vara saknad!!

kanske ändå

jo men jag har kanske ett liv ändå. Även om det fortfarande inte känns så alltid. Det roligaste just nu är att vara på jobbet. Inte likt mig kanske. Men jag har insett att mitt jobb är det bästa!!!

Jag har ett otroligt behov av att vara social just nu. TACK alla vänner runt om i landet. Utan er skulle jag gå under. Å säg till när jag blir för tröttsam hihi.


latest addiction

Fick några såna här av bror i påskas. Åh de är helt underbara, min nya drog!!!



humörsvängningar

Hur kan man gå från att vara i full harmoni med sig själv och livet till att må som ett ruttet ägg. Idag har jag verkligen insett hur tråkigt jag har det! ALLA andra har ett liv. Jag sitter här å bara väntar....på vad? Ingen aning. Det gick bra de första veckorna men snart orkar jag inte mer. Jag har insett att det tär mer än jag först trodde. Allt är bara SÅ ....trist :(

Att vara påhittig, impulsiv m.m har jag alltid trott är bra egenskaper....men de senaste veckorna har jag insett att det inte är det. Jag vill att saker å ting ska ske helst igår men senast idag!! Annars blir jag otålig å sur (det är jag idag!!). Å imorrn är det tisdag. Hoppas skittisdag har bytts ut mot skitmåndag den här veckan

Hätte i solen

Vaknade och insåg att det var sol ute. Kände att jag behövde lite luft (har ju inte varit ute sen i fredags) så jag tog en tur till Hätte Camping. Där var det soligt, vackert, ensamt, kallt och alldeles....alldeles underbart!! För en gångs skull var jag förberedd med extra batterier till kameran och bra musik (och hörlurarna!!) i mobilen.


Finns MÅÅÅNGA tänkarbänkar i Hätte!!





















Mycket is på Sjön Sommen fortfarande!


liggsår

Kan man få liggsår på en dag?? Tror inte det men jag känner mig lite stel i kroppen. Kom på att jag tog en del fina kort (tycker i alla fall jag) när jag var i Sigtuna i påskas.

Blev förvånad över att det va så mycket is på mälaren!!










Kärlek i vårsolen?!



Såna här ser man inte så många! Vacker tycker jag!



2 "kändisar" i Sigtuna är Tant bruns kaffestuga och....



Gröna drakens turistbyrå!!


Vårfixat


tycker svenska flaggan är fin!


Himlen var väldigt blå den dagen!!


blog o holic

är jag visst idag. Finns inte så mycket annat att göra när man ligger vääääldigt still!!
Jag har hittat bästa sidan med roliga kläder. Jag har ju haft en del smeknamn genom åren. Ett har hängt med länge och som jag faktiskt gillar lite. Hittade fiiiinaste tröjan som jag VILL ha. Kolla in!! Så söt!!!

en riktig kärring!!

Mamma har en del påskkärringar men den här är ju bara helt underbar!!


blommor

tog lite häftiga bilder på blommor i påskas. Min kamera tar bra närbilder har jag äntligen lärt mig!!










bilder från påsken 2010

Det började ju bra med lyxmiddag på fredagen! GOTT va det!!



Måla ägg-traditionen får inte brytas!!


Jag tvingade alla som var yngre än jag att måla!


FINT blev det!


3 generationer.....men varför ser de så allvarliga ut??


3 generationer igen....Jag gillar den här bilden!!


En Carina och en Karina! Vi ser i alla fall glada ut!!


ett stycke lillstrumpa! (du trodde väl inte att du skulle komma undan hihi)


2 glada "kusiner" busar i soffan


Lisa å Lukas


Pappsen å Mamsen! TACK för en underbar helg!!!!

Nya soffor

Idag när jag cyklade hem (föresten första gången i år....HELT slut va jag) tänkte jag att jag skulle sova en stund i fåtöljen. Men ser du det gick inte. När jag kom hem stod det en hästtransport utanför huset och i huset bars det soffor ut å in. Vi har nämligen bytt vår divansoffa + fåtölj mot två svarta Ektorpsoffor. Tanken är att de ska få bo i min lägenhet (om och när det nu blir nån!!). Har bara hunnit provsitta lite men de är SÅ sköna!!

Påsken 2010

har varit lugn men händelserik. Skön och rolig. Ja jättebra helt enkelt. Imorgon är det dags att bege sig söderut igen tillbaka till verkligheten ;)

Jag ska ta hela dagen på mig. Så underbart att inte behöva stressa.



(Bilder från helgens strapatser kommer.....ska greja med det när jag kommer hem.)

mätt...

å go är jag! Och väldigt trött inser jag nu. Ska nog gå å nanna kudde nu så jag orkar med morgondagen som (förhoppningsvis) blir lång!! :)

HEMMA!!!

Nu är jag Hemma....ja mitt andra hem alltså, hos Mamma å Pappa!. Jag är SÅ stolt över att klara av essingeleden utan en enda skråma på bilen!! Jag tycker faktiskt att jag är en ganska bra bilförare. Jag släpper fram folk som behöver och jag byter inte fil stup i kvarten. Stockholmare däremot, de är inte kloka!!

Just nu håller Pappa på att laga mat. Inbakad oxfilé!! Jo man tackar!! Det är skönt att vara hemma!!

Imorrn kommer syskon å syskonbarn. Det blir nog livat!! Längtar!!!

STORT äventyr...

...väntar imorgon. Lite nervös (läs mycket) men det ska bli sååå skönt. Förmodligen kommer jag ha ont i hela kroppen på lördag efter att ha suttit på helspänn så länge. Det låter som om jag ska åka till månen eller nåt, men för MIG är detta stort!!!

RSS 2.0