Music maestro

Jag är inte så mycket för att gå på konserter...trängas med dårar och flyga som en vante tilltalar inte mig riktigt. Men i sommar har jag faktiskt bevittnat inte mindre än 3 musikaliska arrangemang. Inget stångande framför scenen utan fikakorg på gräsmatta, spelandes på chokladhjul och stående en bit ifrån scenen....ok jag har LYSSNAT på 3 konserter i sommar.

Först var det Laleh i botaniska i Uppsala:

Hon var söt som socker och flummig som en pårökt....jaa Dileva typ.

Men en härlig kväll blev det tillsammans med:och:


Å så hittade jag en söt bild på mig å bror....inte så ofta vi hamnar på samma bild!

TACK igen för en härlig kväll!!

Sen va det dags för Europe på Furuvik.....inte mitt favoritband men sällskapet va det absolut inget fel på:

Ja asså Joey å gänget står där framme på scenen...som sagt inget superfan så det räckte att lyssna. Vi fiskade ankor å spelade bort pengar på chokladhjul under tiden. Å så träffade jag en gammal vän. Kul kväll!!

I torsdags va det dags för finkultur...eller ja lite i alla fall. Ola Salo och Radiosymfonikerna spelade och det ville jag inte missa. Hade tyvärr ingen kamera och mobilen var helt oduglig att ta kort med....men hittade några som någon annan fotat  ;)

Jag gillar Ola, och har alltid gjort det. Det var kul att höra The Ark-låtar i orkestertappning!!
Och tack älskling för att du följde med och stod ut!!


mer kort

Den roligaste presenten va den här....jag skrattade högt när jag öppnade paketet i min ensamhet mitt i natten....tack underbara familjen K!!


äääälskar den!!

Sen blev det lite andra fina kort på oss idag:
Det va en fin dag idag!
Bagarberta i farten...igen

Idag fyller jag år!! Trots att jag fyller hrm 23....så är det fortfarande lika kul att ha kalas. Å igår kom det massa folk och kalasade. Jag fick fina presenter och framför allt fick jag BAKA. Gjorde en cool tårta och lite annat smått å gott, med hjälp av käre farsgubben.

Får man bjuda på en bulle??

Pappa gjorde bullarna å jag tårtan. Bra teamwork!

7 sorters....ätbara saker:
Gott gottigottgott!

Lilla Mamma

Igår begravdes min mamma. Man förväntar sig liksom att man ska få begrava sina föräldrar.....när  de är gamla och har levt ett långt ooch rikt liv. Man förväntar sig inte att man ska få begrava sin mamma när hon är 58 år och fortfarande full av saker hon vill uppleva. Det känns bittert och jävligt orättvist på något sätt.

Begravningen var väldigt ljus, fin och vacker. Prästen var bra och musiken vi valt som var mammas favoritlåtar passade så bra. Många fina människor var där för att säga adjö. Det värmer i hjärtat att veta att hon var så omtyckt. Men fy vad begravningar är hemska. Det är svårt att fatta att det var min lilla mamma som låg där i den fina vita kistan med alla blommor på och runtomkring.
Så tomt våra liv kommer vara från och med nu.....
Hundhimlen

Ja, hundhimlen har fått tillskott. Nu är även min (nåja) Ida där. Gammal va hon, sjuk har hon varit, och jag har inte sett henne på ett år. Ändå skär det i hjärtat. Det var inte länge sen vi hämtade hem den lilla (nåja) plutten. När man skaffar ett husdjur så vet man att de inte kommer leva för alltid, men det är alltid lika tufft när de lämnar en. Tänker på Idas husse idag. Tufft men nödvändigt beslut. KRAMHelt omöjligt att bara visa en bild ju....har måååånga. Det får bli 3!!

Jag har en fotobok med många bilder och härliga minnen, ska titta i den nu!

RSS 2.0