reklam

Får man göra reklam för nåt som inte finns i handeln än?? Jag har fått en ny chokladfavorit!! Från det bästa chokladföretaget (bra va bror??) kommer det att komma en mjölkchoklad fylld med kokos som bara är helt underbar!! Jag tror jag döööör så god är den!! Jag som egentligen inte är SÅ förtjust i choklad (jag börjar lära mig tack vare bror) skulle kunna äta flera kakor av den här. Så håll utkik i handeln. Kartongen är vit med guldtext ;)


Liite reklam gör jag så ni vet vilken vit förpackning ni ska leta efter ;)

600

Detta är det 600:e inlägget...tyckte inte det va länge sen det va 300....

Detta inlägg tilägnar jag min älskade odåga som fyller 10 år idag!! Saknar dig lilla troll!!


Life is a rollercoaster...

Jag älskar berg och dalbanor! Alltså såna som finns på tivoli.

Senaste veckan har mitt liv varit en riktig berg och dalbana. Det är inte lika roligt. Det började för typ en vecka sen med jobbiga besked om lilla M (tänker på dig och håller tummarna imorrn).
Sen satt jag 2h i bilkökö när jag åkte upp till Märsta i onsdags....jag va arg när jag väl kom fram. Håller fortfarande fast vid att stockholmare inte kan köra bil....
Torsdagen började bra med ett besök på mitt nya jobb. Det blir nog jättebra. Kollergorna verkar vara glada å trevliga!! Bra känsla i kroppen hade jag när jag åkte därifrån. Sen var jag och tittade på ett underbart litet radhus. 2 rum å kök. Jag VILL verkligen bo där.....får se vad banken säger. Förmodligen går det inte..... :(
Senare på Torsdagen fick vi ett jobbigt besked igen. Min älskade Farbror T har somnat in. Ok han var gammal och sjuk, men det är så tråkigt ändå....
Fredagen var jättebra. Släkten samlades och vi målade ägg och åt ägg. En toppendag!!
Lördagen var också härlig. Umgicks med min vän politikerpsykologen ;) OJ vad jag fick prata av mig, stackarn han har nog fortfarande skavsår i öronen. På kvällen hjälpte Lillstrumpa mig att tvätta bilen. Jag är av någon underlig anledning livrädd för biltvättar....men jag överlevde ;)
På söndagen var jag hemma hos familjen J. De jobbade i trädgården och jag insåg hur mycket jag saknar mina jordgubbar....som jag skulle kunna ha i radhuset ;) En mysig dag var det. Fick mat med...mums.
På måndagen åkte jag hem till Tranås igen. Stannade på vägen och hade en mycket mysig fikastund. Sen rullade det på ganska bra hem. Åkte förbi familjen K med grejjer från Mamma. Fru K blev jätteglad. Kul att grejjerna kommer till användning. Sen åkte jag äntligen hem och dog en smula i soffan. Helt slut i både kropp å knopp va jag.

Ja å här sitter jag nu.....hemma i soffan och inte på jobbet.....drog med mig en härlig magsjuka från sthlm...så jag har suttit på toa halva natten och sovit halva dagen......jävla skräp

Det är ju faktiskt inte SÅ konstigt att jag är världens mest förvirrade människa för tillfället....eller??
Jag behöver en time out!!

Påskafton

Ja idag har det varit underbart väder ute, så vad har Karina gjort?? Jo hon har tillbringat dagen i 2 olika köpcentrum ;)

Men med väldigt bra sällskap så det gjorde inget. Vi har fikat....å sen åt vi lite mat med hihi

Tack politikern/psykologen för en skön dag. Hoppas du inte har skavsår i öronen ;)

Ikväll kanske jag å lillstrumpa ska ut och "ta en öl"...hur nu det ska gå, jag dricker ju inte öl.....

Golf

Det skall börjas i tid, eller vad säger man?


Efter golfspelandet kan det va skönt att koppla av i knäet med en bra Tummebok



Vi får väl se om brorsdöttrarna blir golfproffs när de blir stora. Här kommer en till fin bild på de små underbaringarna:


Glad Påsk

Den här långa fredagen har inte kännts så lång. På dagen kom:
faster
stora storebror
brorsdotter T
lilla storebror
brorsdotter H
lillstrumpa
å så va det jag mamma å pappa

Vi har:

Målat ägg

och:


ätit massa mat

Och njutit (nåja korta stunder) av det fina vädret.
Och ätit godis!

Lugn å skön å mysig Påsk. Som det ska va!


köpa hus

Jag har hittat ett underbart litet radhus med 2 rum och kök. Och en pytteliten trädgård där jag kan ha jordgubbar!! JAG VILL JAG VILL JAG VILL

Fördelarna är många. Den kostar lika mycket som en lägenhet. Den är nyrenoverad. Skulle vara perfekt för mig!!! I LOVE IT!

Nackdelen är stor.....jag behöver kontantinsats på en massa tusen.  :(

Måste nog börja spela på lotto eller nåt....


R.I.P älskade Tore

Du glada, roliga, härliga människa. Jag kommer minnas dig som den du var! Saknaden är stor! Hoppas du får det bra där borta i himlen!!


trevlig helg...

Japp det har jag verkligen haft. Fredagsmys, 30-årsfest och shopping!! Kan det blir bättre? Njae inte mycket i alla fall!

Nästa vecka är en kort vecka....vilket är skönt men frustrerande för jag kommer inte hinna med allt jobb som jag tänkt. Men sen väntar många sköna dagar hos mamsen å papsen. Äta ägg å umgås. Ska bli härligt!


My addiction

Jösses vad det bloggas på helt plötsligt.....kan nån gissa vad dessa bilder visar??





Bubblorna ser ju nästan ut som silverkulor....kul tycker jag.

godda godda

La in bilder från kameran i datorn å såg att jag hade tagit massa roliga kort ju. Här kommer några.

I lördags hade jag grillpremiär på balkongen. Säkert inte helt ok men jag ska ju ändå flytta så det så. Och mina grannar var inte ute. Grannarna i radhuslängan mittemot såg inte så glada ut med det struntar jag gladeligen i!!

Det brinner det brinner!!


Gott gott i gott gott


Hittade en go grej i affären med....jag ääälskar ju blåbär:



MUMS filibabba


Å så fick jag blommor!!! I LIKE!


Sen råkade de stå i direkt sol och blev brända!!! Har jag aldrig lyckats med innan....men nu vet jag att det går!!


fredag igen

Jag är verkligen skitdålig på att blogga för tillfället. Tankar har jag. Men ork att få ner dem på papper har jag inte.

Ska bli skönt med lite påskledigt nästa vecka. Rensa huvet...eller få massa nya tankar, får se hur det blir.

NU ska jag i alla fall se på "så ska det låta" och äta jordgubbar! DET kallar jag fredagsmys!!

haha

Ida lyckades skrämma slag på grannen. hihi. Den grannen som tog min tvättid förra gången det begav sig och som jag blev så arg på. Det enda Ida gjorde var att flåsa lite i trappan efter promenaden. Å sen nös hon, då trodde jag grannen skulle skita på sig! hihi igen. Inte så snällt av mig kanske men ändå... hihi

grr

Jag blir lite galen på grannarna som inte kan almanackan. Idag skulle jag tvätta kl 13. Nu är klockan 13.23 och det är fortfarande inte ledigt. Den här grannen hade i alla fall vett att be om ursäkt och ta bort grejjerna så fort centrufugeringen var klar....hur lång tid kan det ta??

HUR svårt är det att läsa almanackan undrar jag????


pling!!

Häromdagen när jag å kollegan var ute och promenerade med barnen fick jag en idé!! Den bara kom!! Jag gjorde ju en fotobok år 2010 (mycket fin btw) och jag har klurat länge på vad jag ska göra för bok 2011. Tankar från mat/receptbok till skyltar till allt möjligt.

Jag ska göra en bok som ska heta typ "Mina 10 år i Tranås". Jag ska ta kort på ställen som betyder mycket för mig eller som jag bara gilla eller tycker är vackra. Husen jag bott i (det är några stycken) och andra platser runtomkring stan! Då har jag ju alltid Tranås med mig sen när jag flyttat. Ibland är jag bara SÅ smart!!. jag är sugen på att sätta igång genast. Imorrn skulle det bli fint väder så jag ska ta med mig Idafisen (ja hon är här å snarkar i helgen!!) och börja fota tror jag!!




vår i stan

Provade kameran i nya mobilen och bilderna blev helt ok:










oj då

Stackars lilla blogg. Det är inte så att jag inte bryr mig om dig....jag har bara inte orkat formulera tankar i ord på tangentbordet. Det är FÖR många tankar. Lättare att försöka ignorera dem ett tag till.

Lite har hänt sen sist!

* Jag har skaffat ny mobil!! Den är snygg men otroligt korkad. Den lever sitt egna lilla liv å ringer upp folk m.m. Vi ska bli vänner....jag SKA lära mig hur den fungerar. fast igår var jag så frustrerad så jag höll på att slänga ut skiten genom fönstret. "Den" har lagt in alla facebookvänner i telefonboken....jag vill inte ha dem där. I telefonboken vill jag ha dem jag ringer till (typ mamma ;)) Men de går inte att radera....grr

* Jag har äntligen gjort slut på ett mångårigt förhållande. bye bye Telia. Å ingen är gladare än jag!!

* Jag kan äntligen lyssna på spotify när JAG vill och inte när datorn tycker det är lämpligt. Har spotify i mobilen och 3 har mycket bättre täckning i lyan än tele2. Typiskt, jag som valde mellan de bredbanden för snart ett år sen....skulle valt 3. Varför sa ingen det då?? 

vårglad

ja, man kan ju inte deppa hela livet, så nu tänkte jag sluta med det.

Idag har jag varit i Norrköping å shoppat gärnet. Japp hade stora spenderarbyxorna på. Fast det blev inte så dyrt....jag fick mycket för pengarna. Bland annat:

1 vit kofta
1 svart kofta
1 prickig klänning
1 prickig klänning till
1 blommig klänning
1 ursnygg hatt (eller nä inte ursnygg men skyddar mot solen i sommar)

Ja så nu får det gärna bli sommar så jag kan använda mina nya kläder....

Å så köpte jag en ny telefon!!!!!! Den är snygg men jag fattar inte mycket....men det ska nog ordna sig. Jag har 2 veckor på mig att lära mig den...man får lämna tillbaka! I like it.

Så nu har jag inte tid att blogga mer idag, ska pilla lite på fånen ;)

RSS 2.0