jaha...är det helg snart eller??

Vilken underbar dag det har varit (STOR portion ironi). Vaknade kl 06.23...jag började jobba 06.30. Suck. Var på jobbet typ kvart i 7 och fick skämmas lite. Klockan va nog närmare halv åtta innan jag vaknade till liv ordentligt.

Dagen flöt på...jag kände att jag var på lite dåligt humör...stackars barn å kollegor.

Efter jobbet handlade jag lite för jag skulle baka...men nä. Hamnade på dass...magen ballade ur fullständigt. Satt å filosoferade där sen la jag mig i sängen å vilade mig iform för tennisen. Åkte dit i tid men kom ändå ganska sent (hur kan det hända varje gång). När jag kliver ur bilen kommer jag på att det är dumt att lämna tennisracket innanför ytterdörren....suck. Men jag fick låna ett som tur var.

På tennisplanen började dagen äntligen bli lite bra. Det är kul med tennis. Men SVÅÅÅRT!!
Föresten är jag nog lite kär i tränaren...ja alltså inte på DET sättet, men han är otroligt bra!! Så ung å så...ja bra!! Känns som jag lär mig massor varje gång...fast det blir svårare och svårare...hur nu det hänger ihop...

Nåja efter tennisen åkte jag å blåa bertan hem. Åt lite pasta och glodde på superstars, nu mår jag helt ok!!
Hoppas den positiva trenden fortsätter in i morgondagen....

Bättre ska det bli om ca 2 minuter för då ska jag ringa till min fina A!!  :)

rock eller rock'n roll??

Satt å funderade lite i bilen nyss....rockmusik och rock'nrollmusik är ju 2 heeelt olika saker...eller hur? Rock e lite dunk med svarta kläder å lite nitar....rock'n roll e sväng å brylcreme å snygga klänningar....typ (enligt mig!)
Låten "I love rock'n roll" är ju en rocklåt....hur går detta ihop?? Nån som vet svaret?? Eller föresten skit i det imorrn har jag nog glömt alltihopa.

Uppsala

Igår var jag å A i Uppsala. Fotade slott å kyrka. Sen åkte vi till Knivsta och åt mat hos den berömde (nåja Pappa å Bror tycker de har bra mat) Greken. Det VAR god mat! Proppmätta gick vi till Lillstrumpa å fikade å gosade med kattungarna. En helmysig dag!!


Vy från slottetSjysst trädgård!


Även detta är vy från slottet!


Kyrkan va höööög!!


Vem ligger här i denna vackra grav??


Jo...Gustav Vasa å hans fruar (2 av dem i alla fall)


Här e vi  :)


En iakttagelse jag gjorde i domkyrkan var att allt stod på latin. Trodde det skulle finnas skyltar vid gravarna men nä...trodde att man kunde läsa om diverse kungar å andra som ligger begravda där men nä....eller jo om man kan latin, då kan man läsa det som står på "kistorna".


tiden går

Var uppe vid graven igår och upptäckte att det börjat växa mossa på stenen. Det betyder nog att det var länge sen världen vändes upp å ner.....fast det känns ibland som igår. Har svårt att förstå att det har gått över elva år. Tänk vad mycket som har hänt som inte "den lilla fågeln" får vara med om.

- du fattas mig!


Flyga ballong del 1.....av hur många??

Ja igår skulle jag ha flugit luftballong. Klockan 13 ringde vi och kolla de att det skulle bli av. Positivt besked och vi gav oss iväg. Klockan 15 var vi framme. Efter uppdelning och genomgång gav vi oss iväg mot startplatsen. På platsen fick vi vänta....lääänge. Det släpptes provballonger och diskuterades. Efter 1,5h i en varm bil fick vi beskedet att det inte blev nån flygning. Pga för LITE vind!! Vi som hade oroat oss hela veckan för att det skulle blåsa för mycket. Jaja det var bara att vända hemåt igen. Snopet och tråkigt.

The Ark!

I fredags var det avskedskonsert på Gröna Lund. Helt underbar konsert. Liite mycket folk bara....ca 15 000 personer trängdes på Grönan. Vi stog typ i mitten å såg inte mycket alls...men jag fick en del bra bilder...svårt att välja ut några stycken men här kommer ett par favoriter:Den här bilden tog jag för att försöka illustrera HUR mycket folk det faktiskt var:


Scenen är lååångt där framme. Den här bilden är tagen från restaurangen Kaskad.
När det nästan var slut på konserten så trängde vi oss ut (det var jobbigt phu) och åkte jetline, bergochdalbanan med utsikt över hela Gröna Lund. DÅ såg vi publikhavet. Heeelt galet. Sen gick vi till Kaskad å tog en "öl".


oj nu är jag i storstan...

Ja, vad ska man säga....detta hände när jag var i sthlm här om dagen! Skulle aaaldrig hänt i lilla Tranås ;)skivsigneringar har jag hört talas om...men LÄPPSTIFTsignering?? Jag bara undrar...fick man en tofs med oxå?? (det var dekorerat med tofsar där hon stog) En sak jag tänkte på var att hon var sååå smal...det syns inte i tv:n riktigt.

Hittade även en ny favoritaffär i Sthlm.....bara (nästan) bakgrejjer!!! I LOVE!!

Svamp

Förra veckan fotade jag lite svampar när jag å Lukas var på promenader....fina men farliga ;)

En röksvamps uppgång å fall!
KnasLukas

Vi e hundvakt åt Lukas. Lukas e en lagom knasig hund. Han skulle gå med mig på promenad...trodde han. Men jag är en envis typ och efter lite sträva handflator så gick han....ja inte fot men han drog inte halsen av sig heller...

Han e ganska fin. Ett öra upp å ett öra ner och en lååång tunga hihi!


periodare

Jag är nog en periodbloggare...har inte skrivit på flera dagar och så kommer 3:e inlägget för idag!

Tänkte bara tala om för alla som känner mig att deppveckan e slut! Jag har kommit fram till att jag är otroligt lyckligt lottad! Så det så!

Lite fotografi

I Söndags va jag en kort sväng inne vid Sthlms stadion....där fanns det udda saker att fota:

Så här kan det se ut på en tunnelbanestation!


Och så här kan det se ut utanför en tunnelbanestation.


Lååångt upp till markplan!Kungen har egen ingång till stadion...fiin är den med!

Här står fotografen:


haha va lång hon ser ut...hur lyckades jag med det?? ;)

Nyckelpigetårta

I lördags va det lite kalas och jag bjöd på nyckelpigetårta som faktiskt inte smakade jätteäckligt ;)

 

Å så blev det köpefika...gott det med ;)


RSS 2.0