seeeg

Idag är det måndag, vart tog helgen vägen. Trots att jag hann med mycket så går helgerna alldeles för snabbt. Och idag har jag börjat tiiiidigt gäsp.

Nåja jag får väl gå å lägga mig tidigt å sova ikapp (haha troligt)

Jag hyrde 3 bra filmer i helgen:

Den första var sådär men det andra två var jättebra på helt olika sätt. Alla tre klart sevärda i alla fall!


helg

Jippiii nu ÄR det ju helg....vilken film ska jag börja med å när ska jag läsa bok å ska hemmaspa:t va imorrn eller på söndag....många frågor nu hihi. Och just idag är det mina största bekymmer så jag är nöjd. Kom på mig själv att dansa runt lite i lägenheten och sjunga aldeles nyss. Jag har nog kravlat mig upp ur svackan!! Skönt, är bara förnamnet.

Idag fick jag lön, det var på tiden. Behövde storhandla. Att jag aldrig kan lära mig att jag SKA inte storhandla när jag bor på tredje våningen.....men jag har ju lovat kroppen lite träning i helgen, så det fick bli uppvärmningen ;)

Nu ska jag avnjuta en sån här:

Äsch skummet syntes inte så bra på bilden...jaja gott är det i alla fall. Karinas fuskpinacolada. Består av vanlig vodka (undrar hur Ovanlig vodka smakar...ska kolla efter den nästa gång på systemet) och Ananas & Kokosjuice. Slurp!


helg snart?

Idag har jag hunnit med massor på eftermiddagen. Först va jag hos frissan å bestämde hur vi ska förändra lilla mig på tisdag....det kommer bli annorlunda kan jag lova. Som det brukar när jag går till frissan, varför ska man annars gå dit å betala massa pengar??

Efter det var jag på biblioteket och lånade en deckare, sen var jag på hemmakväll å hyrde 3 filmer å köpte godis och cola!! Ja så nu vet ni vad jag ska göra i helgen!! TV-mys på hög nivå.

Sen har jag faktiskt lovat min arma kropp att det ska bli hemmaspa ena dagen. Lite träning, lite fotbad, lite skrubba här å smörja där. NU saknar jag mina badkar.....men det får gå ändå. Och så ska jag försöka hinna laga massa god mat där emellan.....fullt upp med att ta det lugnt blir det ;)

Är det helg snart??

skööön Söndag

Idag är det helt fantastiskt ute. -5 å strålande sol. Jag å fisen har varit ute på en härlig promenad. Härlig pga vädret och att vi inte mötte en enda hund :)

Jag vill inte ha med mig kameran när jag går med Ida ifall jag skulle drutta på ändan å kameran skulle gå sönder. Men det var verkligen läge att fotogtrafera idag....jag tog några med mobilen i alla fall:

Den här rakan är väääldigt lång!




Ida på bushumör....här mördar hon en pinne:




Ida beundrar utsikten:


Lite andra bilder:






Hon e fin ibland....särskillt när hon sover ;)

Skyltar

Häromdagen såg jag en skylt här i mitt eget trapphus....ska man bli lite rädd eller sitter den kvar av nostalgiska skäl??

 

Såg lite modernare skyltar vid badplatsen idag:




Den sista är lite rolig...det är ett höghus på bilden. Skylten sitter på Hätte Camping och badplats.....inte många höghus där inte ;)


Idafisen

Ida är här å förgyller min tillvaro i helgen. Igår höll jag på att strypa hundkräket men idag har hon klättrat lite på stegen. Hon är ju så härlig på alla sätt....utom ETT. Det är pinsamt att gå ut å gå med henne för när hon får se en annan hund ylar hon som en skadeskjuten kossa eller så gör hon utfall mot hunden. Igår blev jag så förbannad och det satt i idag med. Vi mötte 5 hundar under den lååånga promenaden. Och varje gång väste jag "nej" och "lägg av" så fort hon visade minsta intresse. Detta resulterade i noll utfall och bara lite lågt ylande. Det var nästan mysigt att gå på promenad. Eller nja jag är på helspänn och jag ser att hundägarna jag möter drar lite extra i sina koppel och försöker få hunden att lugna sig. Jag gör ju likadant och när vi sen möts är det 2 spända ägare och 2 glada, intresserade hundar...inte kontigt att det blir kollision ibland....men det är fortfarande pinsamt.

Efter den långa promenaden har hon bara legat å snarkat heeela eftermiddagen. Inget ovanligt iof men idag va hon trött hihi

Vinter på badplatsen

Idag har jag varit å fotat lite på Hättebadet här i Tranås.

Vääääldigt ljust va det idag. Men lite kort blev det:



Dagens närbilder: Äntligen lite färg i naturen!!


Måndagsmys

Idag är jag lika seg å tråkig som jag varit hela helgen. SUCK jag vet inte vad det är med mig.

Idag slutade jag tidigt och jag tänkte att jag skulle ta en lååång promenad i det fina, men kalla vädret. Det gjorde  jag och det var skönt. Sen gick jag till affären och skulle köpa sallad och frukt...bara. Det blev en hel kasse med mat!! Å lite annat med. Jag tyckte jag behövde liva upp mig lite. Först tänkte jag köpa blommor....men tulpanerna va inte fina...sen såg jag något som bara ropade på mig!! Stora, röda och doftade underbart!!!


jag ääälskar ju jordgubbar!!!

Så nu sitter jag här å dricker te, smaskar jordgubbar, äter knäckebröd, å så köpte jag en blåbärsmunk med. Hihi värsta gottegrisen. Men så mår jag lite bättre med!!

En till jordgubbsbild ;)



rost å sol

Idag har solen lyst så härligt och jag har haft en bra dag på jobbet. Det blev ännu bättre när jag kom hem!! Min fotobok låg i brevlådan och väntade. Den är SÅ fin!!! Tänk att lilla jag kan tillverka nåt så bra hihi.
Eftersom vädret va så fint så skulle jag bege mig ut och fota lite mer....måsta ju ha några bilder till nästa års bok ;)
Det blev en kort promenad.....det va kallt och batterierna tog slut (ja, jag var väldigt förberedd jag vet). Men några rostiga kort blev det. Min tanke va att fota sånt som inte är så vackert i klassisk mening. Jag började med mig själv hihi
Jag gillar den här bilden, så här ser jag ut just nu (ja jag tog nog 32 bilder och 2 blev ok). Haha jag insåg nu att den visar ganska tydligt vad jag tycker om min nya frisyr....jag är så trött på skiten. I morse stod håret åt fem (ja FEM) olika håll. Kan nån vänlig själ visa mig hur jag ska föna å platta burret, för jag är visst helt oduglig på det!!



Ok för att återgå till rosten (nog för att jag är gammal, men jag har inte börjat rosta....än!!) ....hittade en utbrunnen bil....lite cool:








Jag hittade lite rostiga gångjärn med:



one piece

Såg ett litet barn som hade typ sparkdräkt på sig. "En sån skulle jag vilja ha, tänk va mysigt" sa jag. "Det finns för vuxna" fick jag till svar...å nu har jag hittat dem!!!

VILL HA VILL HA VILL HA (tyvärr vill jag ha fler å de va inte direkt jättebilliga)

Helgen har för övrigt varit väldigt händelserik och bra. Jag å Bertan har åkt väldigt mycket i mörker...borde vara proffs på det snart.


lever....

Har egentligen inget att skriva om och inga bilder att visa. Det är ju SÅÅÅ trist ute så det är nästan omöjligt att ta bra bilder....har inte ens lust att försöka. Skulle bara tala om att jag inte glömt bort bloggen och återkommer när det händer något som är värt att skriva om.... eller jo det finns det ju hela tiden, men jag orkar inte riktigt just nu...

Jag kan i alla fall säga att det är underbart att köra bil när det är kolsvart, stjärnklart och inte en bil i sikte!!! :D

RSS 2.0