Atjoooo

Jag sitter här i favoritfåtöljen och snorar å nyser. Och tittar på lite bilder från året. Är lite sugen på att börja med årets fotobok, fast det är ju 2 månader kvar av året och jag behöver lite fina höst och vinterbilder......men man kan ju börja?!?!?!!! hihi
 
Nåja under tiden kommer några favoriter från året som gått:
 
 
 
 
Nä nu har jag inte tid att ladda upp mer bilder....ska förbereda en fotobok  ;)
 
 
 
 
 

Orkeslös! Viljelös! Deprimerad??

Jag har alltid trott att jag var en stark person. Jag har varit med om jobbiga saker men har klarat mig bra ändå. Tills idag. Nu tog det stopp. När allt lugnar ner sig och jag börjar tycka att livet är ok. Då small det till. Ingen ork till något, ingen vilja att ens kliva upp ur sängen på morgonen. Inte ens barnen på jobbet kunde rädda mig den här gången. Fast diagnosen "utmattningsdepression" vet jag inte om jag håller med om. Utmattad - Ja, deprimerad?? njae det beror väl på hur man värderar ordet. Men helt bra i skallen är jag ju inte. Nu ska jag vara utmattad och deprimerad i 2 veckor så hoppas jag att jag är mig själv sen igen. Eller en mer välmående version av mig själv.

Eld är vackert


Ny bloggdesign

Jaha...ny bloggdesign. Är inte helt nöjd, men har glömt bort hur man gör med alla koder hit å dit!! Så...jag vänjer mig nog ;)

Skog i natten


RSS 2.0