Vått

Det bara regnar å regnar. Jag som vill ha snö NU! Jag tog med mig kameran ut i trädgården en regnig dag. Vatten kan vara fint:
 
Den sista bilden e lite kul...en vattendroppe i vattendroppen.
 
Fast snö är finare.

Födelsedagskruka

I helgen var vi hos min bästa vän privatpsykologen som har fyllt år. Jag hade lovat en tårta...det blev krukor med maskar istället!  ;)
 


Det var ganska gott faktiskt

Fars dag

Klart pappsen ska ha en slips på fars dag. Tyvärr blev färgerna fel, jag vet att det skär rakt in i djurgårdshjärtat men jag har ingen aning om varför det blev så....
 

Alla helgons dag

Ja, då va det dags igen. En mysig och helt fruktansvärd dag är detta. Jag tycker om att åka till kyrkogården och ikväll var det väldigt vackert med alla ljus. Men anledningen till att man är där är ju bara så jobbig. Det är så många som inte finns kvar i mitt liv längre. Och jag saknar ju dem varje dag men idag kan man ju inte undvika att tänka på dem även om man skulle vilja.
 
Så nu ska jag titta på gamla bilder och minnas, lyssna på gammal musik och kanske gråta en skvätt. Det låter kanske tråkigt, men inte i min värld. I min värld är det bra för själen!!
 
Till alla mina helgon där ute....saknar er obeskrivligt mycket!!
Till alla nära och kära som fortfarande finns i mitt liv.....jag är så glad att lilla jag får vara en del i just ditt liv! Tack för att du är en del av mitt!
 

RSS 2.0