Tisdagsmys

Idag lyxade jag till det med ett:

BLÅBÄRSWIENERBRÖD

Gottgottigottgott!!!


vill ha

Den här har jag sagt förut att jag vill ha! Nu såg jag en repris på Big bang och hade kameran i handen så NU har jag bildbevis på att "Sheldon" har en testbildtröja!!


Hufvudstaden

Hade en härlig dag (trots att det var tisdag) i Stockholm förra veckan. Här kommer några bilder:

I Gamla stan har de runstenar I husväggen. SÅ coolt!


Kungen va visst hemma


Fin sån där knopp kungen har på sin flaggstång!


Här inne jobbar de å sliter....eller nåt


DIT ska jag i sommar!!



regnbåge

en ny backspegelbild blev det på väg hem från sthlm:

Kom på en sak.....Blåa Bertans backspegel är faktiskt inte lika snygg som picassons....


GRATTIS INGER!!!

Idag fyller min älskade Faster år!! GRATTIS GRATTIS!
Jag önskar jag kunde vara hos dig idag!



Hittade en dikt som jag skrev för ett par år sen...men jag tycker detta är ett bra tillfälle att återanvända den:

En faster är en person som:

Är snäll och givmild

Alltid ställer upp

Ser till att alla andra har det bra

Förtjänar mer uppskattning än hon kanske får

Tänker på andra före sig själv

 

Sån är i alla fall min faster, och hon är den bästa som finns!!!


Kamera

Jag brukar inte ta med mig kameran när jag går med Ida för att...ja jag är rädd om den och Ida gillar andra hundar lite för mycket.... så då brukar jag fota lite med mobilen istället.....men OJ vad jag saknar min nya mobil....trots att jag inte har lärt mig den än så blir bilderna i alla fall SÅÅÅ mycket bättre än med den gamla.

Hade en kul fotoidé med bilderna blev inge bra så den tar vi en annan dag. Fick en ok bild på fisen när hon luktar på blommorna i alla fall:


tråkvecka

Japp, den här veckan har varit en riktig tråkvecka. Jag har inte tagit en enda bild, jag har inte gjort nåt speciellt. Ätit, sovit, jobbat, promenerat med fisen.
Jag har varit så sjukt trött och mest sovit :(

Men nu är det fredag å jag har krypit ur mitt skal ;)

TJOHOOOO det är freeeedag!!

Snyggaste klänningen i stan!!

Ok titta inte på mig för jag ser som vanligt inte klok ut. Men titta på klänningen! SÅÅÅ snygg!!


varför?

När jag va å handla för ett tag sen upptäckte jag något märkligt.



Samma sås, men den lilla burken är dyrare??? Hur tänkte man här??


tårta nr ???

Fika till kollegorna och jag har sett fram emot att få göra en tårta....ALLT gick fel. Det började faktiskt bra. Jag gjorde egna bottnar för första gången och de vart bra! Sen började det gå åt skogen...

Sockerpastan hade stelnat så jag var tvungen att slänga hälften, när jag skulle dekorera tårtan så va mitt ätbara lim slut (jag slängde det nog sist). Jag hittade kristyr och tänkte att det går nog lika bra om man smälter det lite. In med tuben i mikron och va dhänder??? Skiten exploderar och i micron ser det ut som.....ja känsliga läsare ska inte läsa nu, men det såg ut som om en kille hade haft det lite trevligt med sig själv och ja....ni kan ju tänka er. Problemet var att det stelnade ju och gick inte att få bort. Jag fick försöka skrapa....usch så arg jag var. Sen gick det inte att limma med för det stelnade aldeles för fort. Den första pusselbiten tappade jag dessutom i kristyren så den smälte....Därför ser nallen lite konstig ut.....

Köket såg verkligen ut som en krigszon när jag var färdig.

Men en tårta blev det, och för första gången smakade den bättre än den såg ut!!



 

 


Lite kär...

Jo jag blev lite kär igår. I The Playtones....och framför allt i sångaren Stefan Jonasson. Han är otroligt fin i verkligeheten!!! Skulle inte tacka nej till en dejt med honom ;)

Men som sagt jag dansade i mina klackar till Playtones....DET är bra betyg. Vilket gäng - vilket sväng!! :D

I LIKE!!!


bakis men glad ändå!!

Igår hade jag en toppenkväll!! TACK alla underbara kollegor ni är toppen (och lite taskiga som får mig att böla!!).  Hoppas ni förstår att jag kommer sakna er så otroligt mycket!!!

Igår drack jag mer alkohol än vad jag gjorde på hela förra året tror jag.....å ändå märkte jag inte så mycket själv. Förutom att jag dansade heeela kvällen, jag gillar inte att dansa. Och jag dansade till och med i mina klackisar, som jag inte ens kan gå i!??!!???

Idag vaknades jag med skallebank...men den är faktiskt borta nu. Men jag är SÅÅ trött. Måste städa det här katastrofområdet för idag ska jag få besök av bästa politiker/psykologvännen och en otroligt söt, hårig kille!! Tur att inte Ida är här....hon gillar inte honom riktigt, men det gör jag :D

Gullungen

Idag är det gullungens dopdag. Har gudmor tänt ljus och bett en bön....NÄ.
Men jag tänker på dig skruttan!!
Tänk att det är 2 år sen! Tiden går fort......

för 2 år sen såg hon ut så här:


I fredags såg hon ut så här:


SÅ söt så man blir tokig!!!

Tröttmössa på äventyr

Ja alltså idag började jag jobba kl 06.15...jobbade till 13 och allt var frid och fröjd. Förberedde lite samtal, var på bibblan och åkte sen hem. I soffan däckade jag i 20 minuter. Jag har en kollega som kan powernappa....det kan inte jag. Jag var helt slut som människa, hjärnan kändes som havregrynsgröt. Men det var bara att pallra sig iväg till jobbet igen för 2 st utvecklingssamtal. Som tur är har vi underbara föräldrar så det var inte alls svårt eller jobbigt att ha samtal.

Sen åkte jag till affären, parkerade på parkeringen (jag brukar parkera i garaget) och gick in å köpte mat till kvällen (hejja dafgård). Betalade och gick ner i garaget för att köra hem.......där stod det ingen bil. Innan hjärncellerna hamnade rätt och jag förstod var bilen var så jag nog lite förvirrad och frågande ut där jag stod å glodde i garaget.







Nostalgi

Jag sitter och kollar igenom gamla bilder. Ska göra en fotobok om mitt liv i Tranås. Först tänkte jag att det skulle vara platser. Där jag bott, där vi varit, ställen som betyder nåt. Men nu när jag tittar på gamla bilder tror jag det mer kommer att handla om människor. Det finns människor här i stan som betyder otroligt mycket för mig och att inte ha med dem i boken känns fel. Problemet är bara att på datorn har jag bilder från 2005 och framåt.....hur 17 ska man kunna välja ut ett par bilder bara?

Det är nog lätt att tänka på alla negativa saker när man delar på sig efter ett långt liv tillsammans. Men jag inser ju nu att vi har haft SÅ många härliga stunder tillsammans. Vi har gjort en hel del saker under de här åren. När jag var ledsen och nere efter skilsmässan tänkte jag radera alla bilder. Nu är jag så glad att jag inte gjorde det. Det vi upplevt tillsammans är ju något som jag alltid kommer bära med mig. Och nu kan jag se på bilderna och le åt minnena.

Det här kan jag skratta åt nu...men OJ vad arg jag var efter vår "cykelsemester" på Visingsö. Det tror jag Make X också kommer ihåg


Det här ÄR en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Jag kan fortfarande komma ihåg känslan...bara en sak jag ångrar...

...klänningen. HUR tänkte jag där????


E de en vanlig da?

e de en vanlig da?
nej de e ingen vanlig dag
för det är brorsans födelsedag
hurra hurra hurra!!!!!


Hoppas du får en aldeles aldeles underbar fördelsedag!!!
Gamle man ;)


prövning

Idag har jag utsatt mig själv för en hård prövning. 3km loppis och jag köpte bara en bakform för 5 kr!! Det fanns mååånga fina gamla nallar men jag var duktig som sagt!!

Familjen K shoppade desto mer...eller i alla fall frun å barnen. Jag sa att nästa år när jag förhoppningsvis har ett eget boende så ska jag komma ner å handla massor!!! Det är svårt när man inte vet hur det kommer se ut där jag ska bo i framtiden....men fina saker fanns det gott om.

Sen blev det grillmys hos fam K:

Grillmästaren + medhjälpare (undra vem som är vem)


Gullungen i favoritgungan!!


Tittut lillgrisen!!


En otroligt ful men rolig mössa får alla nyföddingar i Tranås



Freeedag!

Trots att jag bara jobbat en dag så är det SÅ skönt med fredag!! Lägenheten är nystädad och hundhårsfri - skönt. Lägenheten är även hundfri...mindre skönt. Men jag tror Ida mår bra av ett miljöombyte. Sjuka Matte har varit sååå trist den här veckan.
Idag är jag bara lite snorig och har whiskeyröst....lite besvärligt faktiskt.

Hittade lite bilder i kameran igen....den här veckan har jag:

Gråtit en skvätt över min nya mobil :(

Men underbara 3 ska laga den gratis....fast det tar ett par veckor men ändå...I Like!! :)

Druckit en ny mer:

Jag kan inte bestämma mig för om den är jättegod eller jätteäcklig....måste nog prova en till ;)

Jag har även producerat böcker:

Hoppas jag inte är allt för olaglig nu.....men jag tog den suddigaste bilden. Ville bara visa. Tyckte de blev rätt fina faktiskt!! Misstänker att vi får läsa böcker nästa vecka....tills vi typ kan dem utantill ;)

Inte som andra....hundar!!

Inatt vaknade jag av att grannen kollade på tv, trodde jag. Sen tänkte jag att så högt brukar det inte höras... Till slut kravlade jag ur sängen och ut i vardagsrummet och möttes av:

Fisen ligger i soffan och sover med öppna ögon, men det ser ju ut som att hon faktiskt tittar på tv. Dosan låg i soffan så hon kom väl åt den när hon la sig där!! Jag blev så förvånad så jag kom mig inte för att skälla på henne (hon får inte vara i soffan). Tog en bild, fnissade lite och gick och la mig igen. När jag vaknade några timmar senare trodde jag att jag hade drömt alltihopa....tur att jag hade bilden.


stackars Ida

Det är inte lätt att vara Ida. Innan har hon varit SÅ seg och tråkig när man är ute och går. Det spelar ingen roll om jag går fort eller sakta....hon går 1,5 meter bakom. Vilket är både irriterande och pinsamt. Idag vet jag inte vad som hände. Hon hade samma energi som förr och ville hälsa (eller äta upp jag vet inte säkert) på allt som rörde sig. När hon gör sina utfall låter det ju som att hon är galet aggressiv....vilket hon inte är men det vet ju inte människan å hunden vi möter....Detta är också mycket irriterande och pinsamt.
Jaja det är skönt att hon är piggare, men tänk om hon någon gång kunde lära sig....så slapp hon ha sån sur Matte.



Atjooooo

Idag vaknade jag av att jag hade ont i halsen....tänkte att jag drack för mycket läsk i går.
Sen nös jag och tänkte att jag är allergisk
.....nu rinner näsan och jag måste nog inse att jag har blivit förkyld

- jävla skräp

girlie girl

Igår gick jag en sväng på stan å inhandlade tjejgrejjer. Parfym, ansiktskräm, puder å mascara. Sen använde jag ett presentkort som jag fick av mina kära kollegor när jag fyllde 30 och köpte ett underbart halsband med matchande örhängen!!

När jag gick hem tänkte jag att jag håller på att förvandlas till en riktigt tjejjig tjej.....jag brukar ju inte bry mig så mycket om kläder å smink å sånt, men nu har jag ju handlat massa klänningar, skor med höga klackar (mordvapen) och nu smink. Hrm är det bra eller dåligt?? Jag vet inte men kul (och dyrt) är det!!


RSS 2.0