vårdepp

Idag när jag kom till jobbet stog klockan på 10 i 5 (tills jag snabbt ställde om den). suck, det va inte det bästa för min vårdeppighet.....det blev inte bättre kan jag säga.

Blåa Bertan är på verkstan å ska undersökas ....får se hur domen lyder imorrn tror jag :S

Å jag har gått på promenad i solskenet och blåsten. Mysigt men kallt va det.

earth hour

Min lägenhet har en egen earth hour idag (en dag försent). 3 lampor gick sönder samtidigt och jag har bara lampor med liten sockel hemma. Så nu är det mörkt å mysigt här i lyan. Tur att jag har värmeljus ;)


gilla om

Jag har ett helt underbart jobb. Man får ge ganska mycket av sig själv emellanåt, men man får också så mycket tillbaka. Och barn som lär sig nya uttryck är så härligt att få höra.

Förra veckan när ett barn skulle gå hem och vi hade sagt hej då kanske 3-4ggr så sa hon " Kalina, Kalina"
- ja vad är det, sa jag
- Kalina, jag gillar om dig Kalina

Och jag bara smälte (fast det tog en sekund innan jag fattade att hon hade blandat gillar och tycker om)

tid

Imorse skulle jag sova ut tänkte jag. Jag vaknade halv nio och kunde inte somna om. Jaja tänkte jag å gick upp. Satte igång tv:n och upptäckte att klockan redan var halv tio. VART tog den där timmen vägen?? Hur ska jag hitta den igen??

Nu har ju redan halva dagen gått hihi


typiskt

Igår var jag uppe länge och skulle ta en härlig sovmorgon idag.....vaknade klockan 8 å kunde inte somna om - typiskt

Jag ska gå på fotoutställning och ville ha med mig Fru K....det går ju inte för dotter S ska ha kalas hela dagen - typiskt

Jag har skulle vilja sätta igång och pyssla lite men jag har ingen riktig lust - typiskt
fototävling!

Till alla tranåsbor:

Bege er till Brunnsparkkyrkan på lördag den 26:e mars mellan kl 10-16 å rösta på MIN/MINA bilder i fototävlingen :)

Jag vet inte vilken/vilka bilder som är utvalda, spännande värre!!

JAG ska dit i alla fall.....får man rösta på sig själv?????


off mode

Idag är jag riktigt off. Trött i huvet trött i kroppen trött i hjärtat. Jag ska bara sitta i soffan.....heeela dagen. Kan nån komma förbi å rycka upp mig för jag klarar det visst inte själv.....

Imorgon är det måndag. Skönt då händer det nåt i alla fall.....

Ok så illa är det inte, är bara lite deppjeppe idag. Imorrn är det bättre igen!

Idag är Karina ingen tråkpåse, utan en stooor IKEA tråkkasse
:(


Idun

Idag har Idun Kenna Mary Elisabeth dopat sig...eller jag hon har blivit döpt (men det låter inte lika kul). Å jag har fått göra tårtor :)
2 st med prickar på blev det. Så var inte planen från början men originalidén skulle ha tagit hela natten å det va ju fredag igår (jag är ju SÅ trött på fredagar).

Jag är lite nöjd i alla fall. Bilder på huvudpersonen kanske kommer....här kommer lite bilder på tårtorna i alla fall!

fredagsöl ;)

jaha nu är det AW här hemma å jag har knäckt första fredagsölen hihiVA tänker ni...var e colan??....jo jag kan säga att en bra sak med magsjukan jag hade i veckan var att det kommer dröja innan jag dricker cola igen....

Man kan annars tro att jag är en törstig typ ;)


För alla oroliga själar kan jag tala om att jag har en kyl till, å där inne finns det lite ätbart med ;)

Grattis

Lilla mamman har födelsedag idag!!
GRATTIS GRATTIS!!!

blä

I måndags eftermiddag hade jag ont i huvet på kvällen, igår hade jag ont i huvudet hela dagen och tryckte i mig piller. När jag kom hem hade dess verkan avtagit och jag hade skitont i skallen. Väl hemma i soffan avtog huvudvärken men illamående tilltog.....och ja....sen har jag kramat toaletten från igår kväll tills imorse. Fy f*n säger jag bara, vad otrevligt.

Nu sitter jag återigen i soffan. Utan huvudvärk och illamående, men med stor hunger men orkeslöshet. Vilket innebär att det blir inte så mycket ätet. Jag är inte sugen på nånting....förutom apelsiner. Jobbigt att inte ha nån som kan köpa apelsiner till mig.....får masa mig ut till affären imorgon.

spring för livet

Jag har verkligen fastnat för Sara Vargas "spring för livet". Även om texten är tänkvärd så är det musiken jag gillar. Så härlig på nåt vis. Så den håller jag på att lyssna sönder för tillfället.

Idag har jag varit riktigt seg å lat. Bara legat i soffan å glott på sport! På kvällen fick jag en krativ impuls. har producerat ett grattiskort, en tavla och en tavla till på G. Jag är lite ljusgrön på händerna, ser ut som hulken light typ! Låter kanske avancerat med tavlorna, tro mig det är det INTE. Ibland är det det enkla som är det fina.....hoppas de som ska få tavlorna tycker det i alla fall hihi.

Helgen har varit jättemysig och gått väldigt fort. Igår var jag på tårtverkstan å köpte grejjer till doptårtan som ska tillverkas till nästa lördag!!

Nästa vecka är lugn (tack å lov) om man jämför med förra. Inga kurser eller träffar. Å framför allt inget att förbereda. Men jag har ändå jobb som halkat efter så helt sysslolös lära jag inte vara på kvällarna i alla fall.

en enkel tulipan....

Eller egentligen en bukett tulpaner...
På fredagar köper jag ibland blommor till mig själv....å så kom jag på att jag skulle träna närbilder... Det blev 76 bilder (oops). Efter genomgång och radering av suddiga/dåliga bilder blev det 33 kvar ;)

Här kommer ett par favoriter:


ny frizz

Idag va jag hos frissan och som vanligt ska det ju synas när man går därifrån. men eftersom jag inte vill klippa håret..det är redan för kort, så gjorde jag nåt annat ;)

Igår:

Idag: (lite darrhänt hihi)Lite för kort lugg, men det växer ju som ogräs så om en vecka är den nog perfekt ;)


RSS 2.0