grrr

Jag försöker få min blogg lite vårligare och mer....ja rosa. Kan någon hjälpa mig innan jag blir galen!!! Det blir inte som jag vill juh!!..............grrr

blogga eller inte blogga....

..... det är frågan som jag funderat länge på nu. Därför har jag inte varit så aktiv. Jag vill nog inte sluta blogga men orkar inte skriva om allt som hänt och kommer hända. Kan bara säga att livet är tufft just nu. Samtidigt som jag är lite nyfiken på vad som kommer hända.

Jag pendlar mellan förtvivlan och förväntan.

Förtvivlan för att jag har tagit det svåraste beslutet jag någonsin behövt göra. Min älskade lille gullesnutteplutt...eller ja hrm Emil, har flyttat. Det gick snabbt och det var nog tur det annars hade det blivit ännu jobbigare än vad det redan är. Det känns bara tomt.

Förväntan för att jag för första gången i mitt liv ska flytta till en egen lägenhet. Kanske är på tiden. I augusti blir jag ju tant...eller ja halvtant i alla fall. Det som är krångligt just nu är försäljning av huset. Så vet ni nån som vill köpa ett fint hus nära skogen så hör av er :)

Vad gäller mig och maken mår vi bättre än innan alla svåra beslut var tagna. Vi ska inte skiljas utan vi gör detta för att hitta tillbaka till varandra. Hade vi fortsatt i samma gamla hjulspår hade det nog slutat med katastrof. Och det vill ingen av oss.


Älskade vän vad fin du är!!

handbolls EM

40 minuter in i ödesmatchen och det står 23-22 till Tyskland. Onödigt spännande och jag är kissnödig men vill inte lämna tv:n just nu!

lilla pappa!!

Usch jag har lite dåligt samvete. pappsen fyllde år igår och jag skickade aldrig något kort för jag har ju legat i horisontalt läge hela helgen. Och då tänkte jag att jag ska i alla fall skicka ett sms och ringa på kvällen. När jag kom hem från jobbet hade jag så ont att det blev liggläge igen och jag glömde ringa. FÖRLÅT PAPPA:

Hoppas du hade en bra födelsedag i alla fall!!
Har du lyssnat nåt på skivan??
PUSS Å KRAM bästaste Pappa




(Mamma du kan väl visa pappa detta när du läser hihi)

skrutt - tisdag

Idag är det tisdag. Jag hatar tisdagar. Tisdagar borde helt enkelt tas bort ur almanackan. Den här tisdagen har dock bara varit lite skruttig. Jag jobbade länge, kan inte umgås med maken pga ryggen (kan inte sitta i vår soffa, är förpassad till kontoret och maken var inte helt intresserad av att sitta på kontorsstolen å se på min lilla tv....) MEN jag har haft det kul på jobbet. Har en ny kollega och vi har mycket att prata om, hinner knappt jobba hihi. Och jag fick handla mat och köpte räkbomb, och wienersemla med hallongrädde hihi. Ska jag handla ofta bli vi snart riktiga tjockisar. Körde lite bil vilket var väldigt länge sedan insåg jag!! Sista biten hem där det inte var plogat var det mer bilen som körde mig hem.

Jag har överlevt den här tisdagen och imorrn är det onsdag och jag slutar tidigt hihi. Men det är bara ryggen att ta itu med....vet inte vem jag ska ringa bara. Läkare eller kiropraktor. Jag har ju lite diffusa symtom och jag tror inte det är nåt för kiropraktorn men vem vet.....blir det inte bättre imorrn så ringer jag.....nån....

Peter Settman

Var det nån som såg idrottsgalan igår?? Det gjorde jag, å jag skrattade så ryggen gjorde ännu mer ont!! Peter Settman är ju helt fantastiskt underbar. Det där med norge tyckte jag var lite larvigt och underhållningen över lag var sådär. Det hade varit bättre att låta Peter prata på.

En annan bra sak med galan var att Helena Jonsson fick jerringpriset. YES!! Hon är helt fantastisk och jag längtar till OS. Tyvärr kommer det nog inte gå så bra för sevenskarna som alla förväntar sig (alla = media). Så fort det är dags för mästerskap tycker media helt plötsligt att Svenskarna är guldkandidater i alla grenar. Som om det inte finns nåt motstånd alls, bara å hämta hem medaljerna. Å sen blir de besvikna när idrottarna inte lever upp till alla skyhöga förväntningar. Jag tänker på t.ex. Helena. Hennes första OS och hon är ju SÅ ung än. Och så tänker jag på stjärnskottet Hanna Falk. Hur ska den stackarn klara pressen. NÄ låt svenskarna va så får vi se hur det går i OS. Det ska i alla fall bli väldigt kul att titta på alla grenar. Tyvärr jobbar jag ju....man kanske ska ta semester hihi.

Svärfar på middag

Julklappen till svärfar var en middag. Den gick av stapeln igår.


 Vi gjode mat som vi själva gillar hihi! Hoppas gästerna gjorde det med.

Förrätten serverades framför brasan. Mysigt.


Sedan fick de stackars gästerna vänta, och vänta och vänta. Först hände inget med plankorna.....sen hände nåt. Moset bara sjönk ihop. SUCK. Vad gör jag för fel Pappa?????
Jag vägra ta kort på eländet. Fast det smakade bra och maten tog slut!! Stackars hundar fick inget hihi.

Efterrätten blev jag nöjd med. Den ser riktigt god ut. Och det va den med. Fast jag orkade inte äta upp allt.




Idag ligger jag i sängen igen (jäkla rygg). Men Emil fick lite söndagslyx. Mousse i sängen.... jojo han e inte bortskämd han inte...........
 

 

Tack för besöket L & M. Hoppas ni hade trevligt, det hade vi.


En fågel i busken.....

är bättre än 10 i skogen....eller ja, nä. Men jag har i alla fall satt upp lite mat i syrenen utanför fönstret för att få se lite blåmesar. Det tog ett par dagar innan de hittade dit, men nu har de kommit. Tyvärr har jag även sett en skata och en röd stor fågel. Som tur är, är de så rädda att de flyger bort när man visar sig i fönstret. Blåmesar och talgoxar är lite modigare. De sitter kvar. Önskar att få se en domherre...vi får väl se om det kommer nån.

 

 


Fredagsmys

Så här mysigt hade vi det i fredags:

Lite udda kombination....men vi är ju lite olika jag å min man!
Kanelbullarna var INTE mina...fast jag tryckte i mig en jag med.


Frukt är godis!! Och ananas är GODAST. Fast tungan och läpparna tar stryk.....

Filmen var bra med.....undrar hur många döingar det ligger i vår konstgräsplan 100 m från vårt hus.....

Oj då nu avslöjade jag lite för mycket kanske.....sorry!!


finaste gullungen i stan....

....det är min guddotter det! Titta bara:



Ahh sådan mor sådan dotter! Va fina ni é!



Fru K ser lite gul ut, men det är inte gulsot utan eldens sken. Vi skulle grilla lite korv ute. Det var jättemysigt till en början....sen blev det svinkallt så vi gick in å stekte korvarna istället. Det var mysigt det med hihi!

Här fixas det grillpinnar


f.d Scouter i arbete
 


Myyyysigt


Ida älskar snö


Gussen oxå


Emil...ja han frös




Maken fick låna kameran i nån minut...men bara för att ta kort på mig hihi!


nya kameran....igen

ja ja jag vet att jag tjatar, men jag måste. Min kamera är mitt glädjeämne just nu och då måste jag tjata om den.

Här kommer några fina bilder av de hundratals (hihi) jag tagit.


Fin himmel


 








Tänkarbänken


Älskade blåbär....snart kommer ni tillbaka


Den här ska jag göra en tavla av å hänga på kontoret!


Eller kanske den. Hihi ser ut som om vårt hus är jättesnett!!



Äh finns många fler bilder, och finare men jag orkar inte leta nu....


nya kameran

första kortet med nya kameran ser ut så här:



MYCKET nöjd kamerainnehavare!! Jag tog ett kul smurfkort på maken men det har jag nog råkat radera.

bryt ihop och kom igen

2010 började fantastiskt bra. Men det varade inte länge för sedan gick allt åt helvete. Jag bröt ihop och håller nu på att komma igen. Jag ser ljuset långt där framme. Men det tar tid och sen försvann det lilla immunförsvar jag en gång hade. Förra veckan var jag magsjuk och denna vecka har jag nån konstig form av influensa tror jag. "lite av allt-sjukan" kallar jag den. Lite huvudvärk, lite yrsel, lite ont i kroppen, lite svettig, lite frusen, lite snorig, lite täppt. Jag började äta/dricka actimel för att immunförsvaret skulle komma igen. Detta ledde bara till att jag inte kunnat äta på flera dagar. Ingen matlust alls. I onsdags lämnade jag mat på jobbet. Det har aldrig hänt tidigare.....Bra bantningemedel för dem som behöver.....jag behöver det definitivt INTE. Så nu återstår frågan....fortsätta äta skiten för immunförsvarets skull....eller sluta för kroppens skull?!?!?!?!?

Och när jag skulle gå hem från jobbet häromdagen, en promenad som i vanliga fall tar ca 20-25 minuter, kändes det som om jag höll på att svimma flera gånger. Jag var tvungen att sätta mig i en snödriva och vila. Jag funderade då på hur 17 jag skulle ta mig hem. Efter ca 45 minuter av myrsteg snubblade jag innanför dörren och stupade isäng. Sedan dess har jag....mest sovit. Varit vaken ett par timmar på dagen men sovit otroligt mycket. Idag är jag lite piggare men det går i vågor. Lite upp och lite ner. jag undrar vad det är för fel....egentligen.


blä

Just nu är mitt liv inte så roligt att leva. Jag är trött å less och på superdåligt humör, har ont i hela kroppen och tomtejävlarna har inte hoppat ner i sina lådor än..... Jag lovade mig själv att inte gnälla på bloggen, så det ska jag inte göra, ville bara tala om hur läget är ifall ni undrar varför jag inte bloggar så mycket för tillfället..... Har lite fina bilder i nya kameran som jag ska lägga upp här....en annan gång. Nu ska jag gå å dra nåt gammalt över mig.....go natt

vetevärmare

Tack kära svåger och svägerska för julklappen. Det är "dags" igen och den hjälpte mig verkligen i morse. Känner inte mycket alls just nu, det har inte satt igång ordentligt än men jag känner på mig att denna gången slipper jag sjukan!!!!

Nytt år!!

Ja, det nya året har börjat helt fantastiskt! Igår bara latade vi oss HELA dagen. Jag klev inte ens ur pyjamasen, underbart. Idag har vi varit i Jönköping och fyndat. Jag skulle ha en kamera och räknade med att ALLA julklappspengar + lite till skulle gå åt. Jag hittade en Nikon som ser väldigt proffsig ut men är enkel att använda. Mittemellan kompakt och systemkamera. Rea var det med så priset var överkomligt. Sedan skulle killen slå in den i datorn och där kostade den ännu mindre. Tackar tackar sa jag och köpte till 5 års garanti. Så nu jäklar i havet ska den hålla mer än 2 år.
Sedan har jag köpt den fiiiina klockan till kontoret. Ska visa bilder.....en annan dag ;)

Nu på kvällen har jag suttit på kontoret och bara myyyyst. Popcorn, morötter och dip. Mums.

Imorgon måste vi ta itu med huset.....vi har liksom "glömt" det senaste veckan. Storrengöring och bortplockande av julsaker står på "att göra listan". Men först ska jag ut och ta en massa fina kort!!!!!!!!!!!

aj löv 2010 (än så länge)

RSS 2.0