skärpning

Nu va det väldigt länge sedan jag bloggade. Här rullar livet på. Jag har varit otroligt trött och sur, vet inte varför. Sovit dåligt har jag ju gjort länge, kanske är det som tar ut sin rätt. Stackars nära å kära bara.

För ett par veckor sedan var det ju alla hjärtans dag. Fredagen innan hade jag fredagsfikat på jobbet och då bjöd jag kollegorna på två såna här:




Och förra söndagen när jag gick upp var det full aktivitet på gatan utanför hihi:





Bra jobbat maken!!



Och för bara några minuter sedan tog jag en bild på
Ida - livsnjutaren:


Hoppas hon inte får ont i hela kroppen när hon vaknar!!

oj oj

...så många som tittat in på sista tiden. Mycket revligt. Jag lovar att skärpa mig lite med inläggen. Haft lite mycket (skumt uttryck det där) att stå i. Husvisning,  OS, illamående och "att göra"-listan börjar bli låååång. Ska ta tag i mitt liv... en annan dag!

Ola Svensson Superstar

Jag har gillat Ola Salo länge. Jag har älskat hans röst sedan länge. Efter den här dokumentären tycker jag att han verkar vara en helt underbar person. Och den där rösten ahhh....jag bara ryser av välbehag!! Ska nog lyssna på The Ark hela kvällen. Och Jesus Christ Superstar har jag aldrig sett, aldrig vara intresserad av att se den (Jag är ju mer antireligös än religiös). Men nu VILL jag. Finns den på dvd??????

träffar

Många "tittningar" på huset. Mycket kul. Visning på lördag. Spännande och pirrigt och jobbigt. Imorrn måste vi ju städa järnet halva natten!! Phu.

OS-tok

Jag trodde jag va galen i att titta på OS. Och jag trodde maken inte va så intresserad. Men inatt börjar ju hockeyn och ljuder det annorlunda i skällan.
Idag har maken gått å lagt sig. Halv sju!!! För att kliva upp klockan 01 å glo på hockey och sedan åka till jobbet. Hihi. Jag hade kunnat förstå honom om det var OS-final. Men det är första matchen Sverige - Tyskland. Det kommer inte ens bli spännande juh.... knasboll.
Fast en ganska söt knasboll. I alla fall nu när han sover hihi.

klocktrubbel

Jag satt på toa och såg att jag hade ett röstmeddelande i telefonen. Lyssnade av det och rösten sa "meddelandet mottogs klockan 14.32" Jag tittade på min klocka och den va typ 14:28. Tänkte bara att vad konstigt att jag inte hörde att det ringde. Lite senare satt jag i soffan och tittade på klockan...som visade typ 14.28. Min första tanke va "fan klockan kan inte vara trasig, den är ju NY!!! Och jag har varit väldigt rädd om den. Sen lugnade jag mig lite och tänkte att det är nog bara batteriet. Den har nog hängt framme i butiken länge.... Jag klämde och kände och drog ut den lilla "knappen" tryckte in den, ändrade tiden tryckte in igen och höll på.
Jag va nervös när det inte fungerade så jag åkte till klockaffären här i stan på kvällen. När jag klev innanför dörren sa jag typ "Hej jag har en klocka här som jag fick i julkla......" Samtidigt plockade jag fram klockan ur fickan och tittade på den. Den tickade på som vanligt. Snacka om konstigt. Lite skamsen gick jag därifrån och tänkte att hon i affären trodde nog inte att jag va riktigt klok....men det bjuder jag på!!



Den ljusblåa är min!!!!









Hus till salu

Världens bästa lilla hus (ja det är ju mitt) är till salu!!
Lite pirrigt och lite spännande är det. Hoppas någon inser vilket bra hus det är.

Kolla in, lägg ett bud, föreslå för vänner ;)

Lilla Huset på hemnet



skidskytte

ojoj det är spännande nu!! Han leder Björn Ferry....är det så smart... bättre att ligga bakom. Hoppas det går. Nu ska det skjutas......

en bom...alla bommar. Nu är jag helt......bajsnödig!!


OS-GULD

Vad säger man om Charlotte Kalla. Har tösen inga nerver??? Hon är ju helt fantastisk!! KUL att det bar hela vägen!!!

Elisabeth Höglund

Jag läser tidningen och ser att det fortfarande skrivs en himla massa om Elisabeth Höglund och förkväll. Åldersdiskriminering och allt vad det var.....KAN det vara så att hon fick sparken för att hon faktiskt inte är en bra programledare??? Nu tycker jag inte att Carolina Gynning är så mycket bättre. Nä det bästa hade varit att låta Yvonne och Karin fortsätta själva!

alla hjärtans dag

Idag är det kärlekens dag. I det här hushållet har vi.....spelat tv och dataspel. Mycket kärleksfullt ;)
Jag har även jobbat ett par timmar och lagat lite mat. Också det med mycket kärlek. Snart ska vi titta på skidskytte och faktiskt fika TILLSAMMANS!!!

Vi har oxå ätit chokladhjärtan och sagt kärleksfulla ord till varandra!!


En vanlig dag alltså precis som jag vill ha det. Hellre lite kärlek varje dag än massor av kärlek bara en dag!!

kidnappning av make...

....har jag ägnat mig åt i helgen hihi. Jag lyckades överraska honom Tjohooo!

Bio, middag å natt på hotell blev födelsedagspresenten från mig. Bra present eftersom jag också fick sova på hotell haha. Riktigt mysigt va det i alla fall och maken verkade nöjd.

en gnagande känsla i maggropen

vad har jag missat? vad skulle jag ha gjort? usch jag är helt slut i både kropp å själ. Det har gått 38 dagar på det nya året men jag hänger inte med. Det går för snabbt. Samtidigt som det inte händer något. Ahhhh jag blir galen.....Känns som att den berömda väggen närmar sig men jag förstår inte varför. Jag är bara så trött, orkeslös och viljelös......

Söndagskalas

Idag har vi firat maken och hans brorson. Vi kan väl avslöja att ihop fyllde de 38 år!
Mycket trevligt var det. Å mätta blev vi. Smörgåsar och hembakat (bra jobbat M å D) och köpekakor bjöds det på. Jag gjorde en vintertårta och blev faktiskt nöjd!! Den smakade sådär tyckte jag men maken gillade den och det va ju det viktigaste!!



Här kommer lite blandade bilder från idag:

Födelsedagsbarnen:



Stooort paket



Farmor å Farfar



En Farfar till



En Farmor till å en Bo-ko fastnade till slut också på bild



Fasters gosetroll!!



Jag undrar vad de diskuterar för intressanta saker...



Den här bilden är härlig. Så mycket aktivitet:


I bakgrunden en smygfotograf, i förgrunden en make som larvar sig, en Ida som ser hungrig ut (ovanligt!!) Å en härligt glad svärmor. Underbar bild!!!

De blå kakorna var godast och finast tyckte jag!!



Tack alla närvarande för ett trevligt kalas!!!

Tack Malou

Är hemma och ligger i horisontalläge med vetekudde på magen (ja det är DEN tiden i månaden)! Råkade sätta på tv:n vid 10 och där va Malou och pratade om min sjukdom!!! Var ju bara tvungen att se programmet. Det började med intervju med några av mina favoriter Nordman. Superprogram helt enkelt. Ni som känner mig, se detta inlägg så kanske ni får en liten bild av vad det är jag går igenom varje månad.

Igår var jag på väg till jobbet. Men halvvägs insåg jag att jag var tvungen att vända om. Det som va jobbigast var faktiskt att ringa till jobbet. Det börjar bli pinsamt att inte klara av att gå dit. De måste ju undra vad jag är för en ynklig person.....själförtroendet är i botten just nu. Och jag som sa för ett par dagar sedan att i februari skulle jag få en hel lön....det var länge sedan.

Igår sov jag bort hela dagen, det är bättre än att ligga å ha ont. Idag mår jag oförskämt bra. Helt ok faktiskt. Och ett par sekunder fick jag dåligt samvete för att jag är hemma. Sen kom jag på varför jag mår ok. Jag ligger ner 90% av tiden, har vetekudden på magen hela tiden och så är jag fylld med piller. Jag kommer snart få "läderhud" på magen pga all värme hihi. Men det är det värt. Jag mår ju OK!!!

e de en vanlig da...

e de en vanlig da...
nej det är ingen vanlig dag för det är MAKENS födelsedag
HURRA HURRA HURRA

nu å sen

Just nu är det skit, men det kommer bli bra.....sen. Jag önskar bara att sen kunde vara imorrn och inte om flera månader....


lite gamla bilder

Ok nu har jag lugnat ner mig och är lite gladare. Kom att tänka på en morgon i förra veckan då jag stötte på räven. Har ju inte sett den på länge (sedan jag kom på att jag skulle fota den med nya kameran) Men när jag gick till jobbet en morgon stog han där å glodde på mig. Och jag stannade och glodde tillbaka. Fann mig och tog fram mobilen. Gick försiktigt närmare och skulle ta kort, blev inte bra så jag tog ett steg till varpå räven fräste som värsta katten!! Jag gick snabbt därifrån och vidare till jobbet. Tyvärr blev korten inte bra. Klockan var typ 6 och det var en mörk morgon (trots all snö!)




En annan morgon (lite senare på dagen) var det så här vackert när jag gick till jobbet!



För ett par veckor sedan var vi i Jönköping på en liten shoppingtripp. Vi skulle äta och det fanns en ny restaurang. På bilderna såg allt så proffsigt ut men jag tänkte att det är ju bilder det. När Jockes hamburgare kom blev jag mäkta imponerad. Ingen big mac å co här inte. Lite mer som ett konstverk!!



Jag tjuvsmakade en pommes och de var jättegoda. Konsverket smakade bra tyckte maken.

En kul sak så jag på LIDL innan nyår som jag bara var tvungen att köpa. En glasstårta...typ. 3 sorters choklad, glass å sås var det i denna vackra skapelse.

Inga mer roliga kort på mobilen den här gången. Återkommer med gamla bilder en annan dag.


krångelmåndag

Idag har precis ALLT krånglat. När jag kom till jobbet halv 7 var två sjuka och jag satte in vikarie på fel tid av misstag. Sedan gick arbetsdagen ganska bra. Sedan skulle jag titta på lägenhet men det var flyttat till torsdag. När jag kom hem skulle jag lägga in en massa bilder på hemverket till objektsbeskrivningen....då slutade musen fungera och datorn tog inte emot bilderna från kameran. Till slut kom jag på att det var USB-portarna som bråkade. Jag trodde jag va tvungen att lämna in datorn och tänkte gråta en skvätt, men då sa maken att han kanske kunde fixa. Sedan skulle jag laga mat....brände såsen (inget ovanligt iof). Sedan skulle jag fylla i papper och hittade inte rätt uppgifter. SUCK. Nu är jag så less på den här måndagen. Tack å go natt!

RSS 2.0