OBS svordomar

Förbannade, jävla helvetes skit!! va klantig man (JAG) kan vara. Det var en jobbig resa hem från storstan idag. Först såg jag inget för rutan va skitig å lamporna med. Jag stannade på första bästa ställe o gjorde rent. Åkte ett par hundra meter och insåg att jag MÅSTE köpa nya torkare. Stopp på nästa ställe. Gjorde rent lysena å rutan igen. DÅ slutade spolarvätskan att fungera. Jag kröp fram mellan norrköping å linköping å såg inte mycket.....Då blev jag sur på mig själv för att jag inte kollat spolarvätskan. Stopp vid nästa mack! Fylla på spolarvätska (som INTE ALLS var slut) men det funka inte i alla fall. I boxholm (10 min hemifrån) insåg jag att jag borde tanka å göra rent rutan så jag stannade på macken där. Tankade å fixade rutan. SEN började spolarvätskan fungera....då tänkte jag ah sista milen går bra i alla fall...trodde jag. DÅ kom snöstormen. MASSOR med snö. Vägen var helt vit och jag såg inte mycket trots ren ruta. Väl hemma pustade jag ut och skulle packa in sakerna....DÅ kom jag på att plånboken ligger på macken i Boxholm...den la jag på taket när jag tankade. BRA JOBBAT Karina!!! Jag ringde dit och surtanten på macken gick ut och in och sa "nä finns inget här". AJg var på vippen att sätta mig i bilen å åka tillbaka, det är ju så nära....men fd svärmor fick mig på andra tankar (tack för att du finns) å jag gav mig inte ut i ovädret, ringde polisen istället å spärrade allt som behöver spärras. Liiite surt att behöva åka till eksjö för att få nytt körkort....men men jag får skylla mig själv. PUCKO passar bra in på mig för en gångs skull......


Phu så, nu har jag skrivit av mig om det och kan lugna ner mig lite.....finns det fortfarande nån läsare där ute kan jag tala om att juldagen var supermysig och för alla nyfikna mammor, fastrar å bröder kan jag säga att fikapausen på Heron var......lång, trevlig, rolig och härlig på alla sätt!!

Imorrn skall det jobbas igen...blir nog väldigt lugnt eftersom det är så lite barn....men jag längtar lite, jag gillar mitt jobb :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0