Gott nytt år!!

Just nu sitter jag å glor på tv mellan måltiderna. De pratar nyårslöften. Fenomenet i sig tycker jag är lite larvigt, man kan aldrig hålla de där "jag ska börja träna"-löftena i alla fall så varför orka bry sig. Men jag har kommit på det perfekta löftet.

Jag ska glömma 2010 så fort som möjligt och bara se fram emot 2011.

Under 2011 ska jag fokusera på att göra saker som får mig att må bra! Jag ska strunta i vad alla tycker och följa magkänslan.

Och jag VET att 2011 kommer att BÖRJA jättebra i alla fall. Jag läääängtar!!

bilder från juldan

Lite bilder togs under julfirandet.....här kommer ett par:

Lilla britta. Skönaste valpen i stan!!!


lilla Mamman gör vad?? Jo stickar så klart!


Förlåt, men min gran ÄR faktiskt finare.....den där duger ;)


Sötaste brorsdöttrarna!!


Jag skulle inte få några julklappar ju....hrm....


Hihi roligaste klappen till M å P. På dörrmattan står det:
Stå inte här och frys
GÅ HEM!
hahahaha SÅ bra!!


Släktens nya stjärna!!!!


Pappamys 1


Pappamys 2 (jag han är där under nånstans)


Nä nu vill inte internetet att jag ska ladda upp fler bilder....så jag ger upp för idag tror jag.
En mysig juldag var det i alla fall!!

host, snörvel å atjooo

Det blev min tur till slut, att bli sjuk alltså. Att jag aldrig lär mig att jag ska inte prata om att jag klarat mig från sjukdomar denna gången. I måndags hade jag ont i huvudet, igår hade jag ont i kroppen och idag är det lite av varje....ont i huvudet, halsen kroppen och snorig och lite feber till och från. BLÄ!


Så, nu har jag tyckt lite synd om mig själv en stund...nu ska jag bara se till å blir frisk med.

Egentligen är jag superglad och studsar runt på små och stora ljusblåa (nä inte rosa) moln!! Ska fortsätta med det istället för att vara sjuk!! 

grr

Jag känner mig naken utan plånbok....och lite orolig är jag, tänk om nån snor min identitet?? Det skulle inte bara vara jobbigt utan fruktansvärt tråkigt... och besvärligt.

Jag kom på idag att jag kan inte ens köpa nyårsbubbel.....8ggr av 10 kollar de leg på systemet här i stan (och nej jag tar inte det som en komplimang, det är bara pinsamt, för dem och för mig).....och om jag säger att jag inte har nån id så lär jag inte få köpa nåt.......Kan nån köpa ut åt en 30-åring???


OBS svordomar

Förbannade, jävla helvetes skit!! va klantig man (JAG) kan vara. Det var en jobbig resa hem från storstan idag. Först såg jag inget för rutan va skitig å lamporna med. Jag stannade på första bästa ställe o gjorde rent. Åkte ett par hundra meter och insåg att jag MÅSTE köpa nya torkare. Stopp på nästa ställe. Gjorde rent lysena å rutan igen. DÅ slutade spolarvätskan att fungera. Jag kröp fram mellan norrköping å linköping å såg inte mycket.....Då blev jag sur på mig själv för att jag inte kollat spolarvätskan. Stopp vid nästa mack! Fylla på spolarvätska (som INTE ALLS var slut) men det funka inte i alla fall. I boxholm (10 min hemifrån) insåg jag att jag borde tanka å göra rent rutan så jag stannade på macken där. Tankade å fixade rutan. SEN började spolarvätskan fungera....då tänkte jag ah sista milen går bra i alla fall...trodde jag. DÅ kom snöstormen. MASSOR med snö. Vägen var helt vit och jag såg inte mycket trots ren ruta. Väl hemma pustade jag ut och skulle packa in sakerna....DÅ kom jag på att plånboken ligger på macken i Boxholm...den la jag på taket när jag tankade. BRA JOBBAT Karina!!! Jag ringde dit och surtanten på macken gick ut och in och sa "nä finns inget här". AJg var på vippen att sätta mig i bilen å åka tillbaka, det är ju så nära....men fd svärmor fick mig på andra tankar (tack för att du finns) å jag gav mig inte ut i ovädret, ringde polisen istället å spärrade allt som behöver spärras. Liiite surt att behöva åka till eksjö för att få nytt körkort....men men jag får skylla mig själv. PUCKO passar bra in på mig för en gångs skull......


Phu så, nu har jag skrivit av mig om det och kan lugna ner mig lite.....finns det fortfarande nån läsare där ute kan jag tala om att juldagen var supermysig och för alla nyfikna mammor, fastrar å bröder kan jag säga att fikapausen på Heron var......lång, trevlig, rolig och härlig på alla sätt!!

Imorrn skall det jobbas igen...blir nog väldigt lugnt eftersom det är så lite barn....men jag längtar lite, jag gillar mitt jobb :)

GOD JUL

Årets julafton har varit.....lugn. Jag har faktiskt inte krupit ur min pyjamas än!! Får det va så på julafton?? JAPP det får det. Vi har bara myst hela dagen och tittat på trolltyg i tomteskogen, kalles jul och svensson svensson. 3 underbara program.

Imorgon smäller det!! Då blir det julmat, släktingar å julklappar! Ska bli hääärligt!!


dan före dopparedan

Nu sitter jag hemma hos Mamma å Pappa och inväntar julafton!! Granen e klädd, skinkan e kokad, och vi försöker vinna nåt på bingolottos uppesittarkväll...går sådär.

Imorrn på julafton blir det en lugn å skön dag. Sen smäller det på juldagen. Då kommer bröder med familjer. DET är julafton för oss i vår familj.

På julafton fyller lillstrumpa år. Undrar om man får tårta då? Ska kanske åka dit å kolla imorrn.

Resan hit var minst sagt spännande. De första 20 milen gick bra. Lite slirigt var det på på och av-farter, men det gick bra. De sista 10 milen...då övade jag å bertan krypkörning. På en skylt stod det Stockholm 33, på nästa stod det Stockholm 30. Denna sträcka tog exakt 42 minuter. Sen kröp det på genom stan.....seeegt.
När jag kom fram var jag irriterad och lite agressiv. Stockholmare kan fan inte köra bil....det kan säkert inte folk i andra städer heller men igår va det stockholmare jag va arg på. Jag vill gärna ha ett par meter till nästa bil. Särskillt i kö och när det är mörkt och kallt. Men nähe lämnar man 2 meter då kommer en silvrig Opel (det hände flera gånger) eller värre en buss eller ännu värre en långtradare å ska in på de där 2 metrarna..... GRRR

Jaja men Bertan å jag kom fram i alla fall. ÅH vad jag gillar min bil. Den är (blå hihi) pålitlig och jag har fullt förtroende för att h*n tar mig dit jag ska. Vi är ett bra team :)

lite hungrig....

ja VEM ska äta allt det där tänkte jag förut:

En halvtimme senare sitter jag här å jäser i soffan.....proppmätt är bara förnamnet. Men gott va det ;) Å Titta, jag har inte ens rört julmusten hihi


Skön Lördag!!

Oj vilken härlig dag det har varit idag. Tiden går aldeles för fort bara. Jag har shoppat lite på stan (gått lååångt) lagat mat, tittat på vinterstudion och handboll, powernapat 15 min i soffan m.m.

Ja å sen skulle jag slå in julklappar å koka knäck med.....klockan e ju redan halv sju....varför går tiden så fort på helgen?? Hinner ju inte med ju!!

Men innan julbestyren ska jag jäsa i soffan (har nyss ätit massa mat igen) å se på Shrek!


The new me!!

ja alltså nytt liv, ny Karina. Så här såg jag ut igår kväll:



Nu ser jag ut så här: (lite trött men det är inte MIG ni ska titta på utan håret hihi):


Å till alla er som inte tycker det är snyggt!! LÄmna INGA kommentarer tack, det kommer ta ett par dagar för mig oxå å vänja mig....men jag tycker om det SÅ DET SÅ!!!

Sötaste lucian i stan!

Imorrn är det Lucia. Jag ääälskar Lucia. Barn som sjunger vackra sånger...åh det krullar sig på armarna.....

När jag va på julmarknad i Eksjö förra helgen köpte jag världens sötaste luciatåg.....det va lite dyrt men Åh vad jag gillar dem. Figurerna är typ 2 cm höga.


Fler vinterbilder

Ida är här i helgen och det va tur det. Idag va det ca 5 minus och strålande sol när vi va ute å gick. Jag tog med mig kameran å fotade lite. Hade inte Ida varit här hade jag nog inte gått utanför dörren ens.....









Det finns en laxtrappa i Tranås...nu va det inga fiskar där å lekte men jag såg en annan rolig grej.... En and åkte vattenrutschbana i strömmen hihi.

ser ni den??

 

Å så lite bilder på Ida med....hon ville inte riktigt va med för det gick förbi en Schäfer men men.....






Hon e fin gammeltanten!!


terroridioten

Ja alltså nu kan jag inte låta bli att skriva om terroristen som sprängde sig själv mitt i city i Sthlm igår.

För det första, hur 17 kan tidningen publicera en bild på mannen där han ligger död på gatan. Mycket osmakligt tycker jag, har de inga etiska regler på tidningarna längre???

För det andra, tänk vad som kunde ha hänt om alla bomber sprängts...eller föresten det vill jag inte alls tänka på.

För det tredje, stollen bodde visst här i Tranås....inte alls långt ifrån mig. Å jag som trodde att det va säkrare här när jag flyttade hit. Mycket har hänt på 10 år.....



Julgran!!

Just det för att kunna hänga upp kulan va jag ju tvungen att köpa en gran med hihi
Den är SÅ fin!! Den har redan börjat barra men.....äsch det ska den ju göra eller hur?!?!?!!
Skulle haft en kungsgran men de va så fula och DYYYRA. Den här är perfekt. Och jag lyckades släpa hem den, och få i den i foten!! SÅ stolt är jag!!

Bilden vart inte så bra, men den är superfin jag lovar ;)


årets julkula

Nu är årets julkula inhandlad!!! Det blev rosa hihi



Lappen e inte så snygg, men det är för att jag ska komma ihåg var jag köpte den, sen när jag blir gammal å grå!

När tredje ljuset brinner.....

Vi juleklappar syr

Och vi bakar kakor

Och har ett fasligt styr



Alla fel på en gång

i fredags när jag skruvade ihop diverse möbler gick det ju sådär...jo jag blev klar, till slut!! Å då va jag också heeelt slut. Nu vet jag varför. Jag har ju inte alls gjort som det stod på kartongen:



Fel1: Jag släpade kartongerna själv.....inte bra
Fel2: Jag hade faktiskt en kniv till hjälp för att få upp kartongerna....inte alls bra
Fel3: Jag hade inget glas vin när jag skruvade......det gjorde nog inget?!?!!!
Fel4: Jag höll inte heller i ett paraply?? Inte bra....eh.... eller????

pyjamas

Ja det blev lite inhandlat idag....bla en galet kul pyjamas. Jag älskar blått å rosa å prickar, så den här skulle jag ju bara ha. Fast det är heeelt omöjligt att ta helkroppsbilder på sig själv så håll till godo! Det viktigaste är att prickarna syns hihi


fullt ös

Ja den här helgen blir det fullt ös. Igår var jag på jysk å köpte byrå och nattygsbord. Det tog hela eftermiddagen å kvällen att bära upp de tunga otympliga lådorna och skruva ihop skiten. MEN jag lyckades. Är lite stel i fingrarna och ryggen idag, men Karina kan hihi. Och jag kom på att om man är lite och klen med korta armar, då ska man inte bo tre trappor upp......men det gick till slut!!

Idag ska jag lufta Blåa Bertan lite. Det är bara därför jag ska till jkpg. INTE AAALS för att jag är shoppingsugen. Nej nej det är Bertan jag tänker på, så klart hihi. Ikväll ska jag till Gränna på tomtevandring. Va där för några år sedan och det var jättemysigt.

Imorrn ska jag först till julmarknaden i Eksjö. ÅH vad det är mysigt. Och nu är det ju snö med. De senaste åren har det bara varit regn å rusk men mysigt ändå.
Sen imorrn eftermiddag ska jag äntligen tvätta. Hade bokat fredagseftermiddagen trodde jag, men einstein hade bokat 2 dec å inte 3.....suck

Jaha fullt upp i helgen alltså....bäst å klä på sig lite å bege sig ut i det underbara vädret!!

Trevlig helg på er!

kallt

jo som sagt...kallt är det i mörka småland. Jag tog med mig kameran och gick ut på lunchen å tänkte ta lite kort....men det va sååå kallt så efter en kvart gick jag in igen stelfrusen om händerna.

Några bra bilder blev det. Här kommer smakprov:

 









Skulle ju bara ladda upp 5 men jag måste ha med dagens favorit med:


Jag älskar snö. Snö är vackert!!


RSS 2.0