midsommar!!!

Midsommar var en himla trevlig tillställning. Så trevlig att denna dag, dagen efter kommer att tillbringas till 90% i soffan med dator (måste ju äta nåt å gå på toa med).
Vid lunch kom familjen K och fr K:s vän från Linköping med dotter. Vi åt sill å potäter. Sedan blev det plocka blommor-promenad. Vi fick faktiskt ihop 2 hinkar med hundkex och smörblommor (alla andra blommor blommade ju över typ i torsdags). Sedan skulle det tillverkas midsommarstång. De flesta var engagerade och tog sin uppgift på största allvar. Haha fast de stod inte ut så länge. Till slut var kreationen klar och vi skulle så klart dansa kring den......DÅ började det regna. Första gången på hela dagen. Innan hade  det faktiskt varit soligt och varmt emellanåt. Vi dansade lite efter regnskuren sedan gick vi in och åt jordgubbar. MUMS.
Efter det kom familjen P och vi grillade lite. Och vi hade en mycket trevlig kväll. Efter 12 gick det sista gästerna och jag räknade lite snabbt ut att vårat midsommarfirande hade pågått i 12 timmar......ska man fira så ska man väl göra det ordentligt!! Ha ha. Men det kändes inte så långt. Tiden gick så fort.

Totalt var vi 7 vuxna
                     2 ungdomar
                     3 barn
                     1 bebis
                     4 hundar

Risken för katastrof känns överhängande när man tänker på det. men det gick väldigt bra. Inga barn blev ledsna, inga hundar ihjältrampade eller uppätna. Alla verkade i alla fall nöjda å glada. Jag hade i alla fall jättetrevligt. TACK alla för att ni ville fira "riktig" midsommar med mig!!




Midsommarpojke!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0