igång igen!

Idag när jag gick till jobbet tänkte jag att det här går aldrig. Jag var pigg i går men imorse lika trött och seg som alltid. Och det körde i magen men det var nog bara inbilldning. Väl på jobbet gick det bra. Jag har varit seg i kroppen hela dagen , men det är skönt att vara igång igen.

Imorgon kommer delar av familjen K på besök. Frun i huset ska ha tjejmiddag så resten av familjen kommer hit. Vi ska nog......ja inte så svårt att gissa, det blir en hel del spelande misstänker jag. 

En sak som är bra (förutom att det är trevligt  att få besök förstås) är att hela huset kommer att bli genomstädat. Det behövs sannerligen.

 

spyfluga

Jag som tänkte YES jag klarade mig!!! Jag som brukar suga åt mig varenda bacill blev inte magsjuk.....till en början. Imorse var det dags! Jag säger bara en sak....blä

nattsuddare

Igår var vi hos familjen K. Vi skulle bara äta lite lätt och spela lite sällskapsspel.......klockan 3.30 klev vi innanför dörren hemma igen. Hihi tiden går fort när man har roligt. Det roligaste och viktigaste av allt - JAG vann!! Tack familjen för en trevlig kväll/natt.

Jag hade tänkt att gå upp tidigt imorse så att jag inte skulle ha så stora problem att gå å lägga mig ikväll (Söndagsångest). Det gick.....inte alls. Klockan var närmare halv ett när jag kravlade ur sängen. Sedan har jag glott på skidskytte (alltid lika spännande), bandy (VM-guld!!) och handboll (skit också!) samtidigt som jag har suttit på kontoret och pysslat med mannens födelsedagspresent. Första gången jag lyckas få honom riktigt nyfiken haha!! Hoppas han inte har alltför stora förhoppningar bara.

Jag är stolt och otroligt glad! Det är nämligen så att jag (ja, mannen också) har blivit tillfrågad om att bli gudmor till familjen K:s söta lilla flickebarn. Å vad jag blev glad, tacksam, överraskad, stolt, förvånad....ja mycket på en gång. Jag hoppas de inte ändarar sig bara innan det är dags!

Imorrn är det måndag! Ny vecka, nya utmaningar!!!!!!

Fredag kväll

Pustar ut efter en seg men bra vecka. Det har gått bra på jobbet och jag har inte varit riktigt lika lat som jag brukar. Klockan är ........ oj jättemycket och jag är fortfarande vaken.....kors i taket. Denna kväll har jag varit ensam hemma med en tjejfilm, på spåret, cola och pop corn. Mysigt! Fast snart kommer mannen hem, också mysigt!!

Sport är bra när.....

.....man får rysningar. matchen har inte ens börjat å jag är helt knottrig!! Heja heja!

Jaha redan torsdag!!

Och jag som trodde att veckan aldrig skulle ta slut i tisdags. Nu är det bara en dag kvar sedan helg!!

När jag cyklade hem i skymningen upptäckte jag att jag satt och smålog lite fånigt för mig själv. Och en stund senare nynnade jag på "mental istid" av Ebba Grön.....hm kan någon psykoterapeut berätta vad det skall betyda?? När jag själv funderar lite tror jag att jag bara var helt nöjd med livet då när jag satt å flinade på cykeln (tur att ingen såg mig!). Var sången kommer ifrån har jag ingen aning om, men den e ju ganska bra......deppig kanske, men bra!

den där gula saken.....

som vid några få tillfällen syns på himlen kom fram idag! Och sedan försvann den....och så kom den tillbaka. På eftermiddagen höll den sig framme långa stunder. Helt fantastiskt!! Annars har det varit mörkt och isigt och grått här i Småland så det var riktigt skönt att få bli lite bländad!!

Maken brukar säga att jag har Alzeimers Light (ja jag är lite tankspridd och glömsk). Men idag har det nog smittat. Maken har glömt massa saker så jag var tvungen att pika honom lite. Fast jag tror att hans glömska beror mer på åldern än vad min gör!!!!

tisdag.....suck

På måndagar brukar jag faktiskt vara ganska pigg. Kroppen är nog i chock över att gå upp tidigt och inte lata mig hela dagen. Men tisdagen däremot, då har kroppen (å hjärnan) fattat galoppen och protesterar vilt. Jag var trött redan när jag vaknade i morse. Sedan har dagen segat på och jag har bara gått och gäspat. Det har nog inte varit så kul att jobba med mig idag. Förlåt kollegor och barn!! Imorrn ska jag va pigg som en mört! Jag börjar iof halv sju så vi får se hur det går med det.

sport bara massor utav sport!!

Vad mycket underbar sport det är på TV nu för tiden. Såg just rysaren i handbollsVM Sverige vann över Spanien. Vilken otrolig målvakt, Johan Sjöstrand !! Det är häftigt att se!!

I helgen som gick såg jag på en massa skidskytte. Det är en spännande sport!! Jag kan tänka mig hur nervigt det är att stå på skjutvallen inför sista skyttet. Vilken puls!!

Och Anja. Många glömmer bort henne bara för att hon inte alltid vinner. Men hallå hon är ju fantastisk!! Hur mycket kan man kräva av en stackars tjej? Och i helgen VANN hon. Heja!

Och nu efter handbollen börjar idrottsgalan. Programledaren Peter Settman är en man som jag tycker om. Eller ja, jag känner ju inte honom men jag tror att jag skulle tycka väldigt mycket om honom om jag kände honom. Oj vad rörigt det där blev, jag ville bara säga att han är sååå bra!!

bättre sent än.......

Oj 2 månader sedan senaste inlägget, skärpning!! Har inte haft jättemycket att skriva om.....har mått sådär.
Jag missade julen den här gången känns det som. Efter sjukskrivningen var det strax 1:a advent och vips så var det jul. Jag hann inte med. Och under julen var jag förkyld och risig. Orkade inte ens vara uppe hos mamma å pappa så länge som jag hade tänkt. Längtade bara hem till sängen.

Nyår var trevligt. 2 familjer på besök. God mat och trevligt umgänge. Men jag upptäckte att man ska inte bo i skogen på nyår. Trots att vi bor högt upp, såg vi inte många raketer. Fast det var ju bra för hundarna haha.

Det nya året har börjat bra. Mycket att göra på jobbet men det har gått bättre än jag trodde. Jag har fortfarande inte varit sjuk under 2009 (fantastiskt för att vara jag!!). Bortsett från ryggont som jag tror beror på backövningar på körskolan! Hm....verkar jobbigt att köra bil. Ska jag verkligen ta körkort, är det en bra idé......

RSS 2.0