lite tankar om strepsils

Strepsils är mycket effektivt mot halsont - för hela halsen domnar bort.
Strepsils är lite läskigt att äta - för hela halsen domnar bort

solen lyser, himlen är blå...

Det känns lite motigt att stänga ute solen nu när den äntligen visar sig. Men är man som jag parkerad i bäddsoffan på kontoret, finns det inte mycket mer att göra än att glo på tv, och det är svårt när solen lyser rakt in. Plus att man ser hur otroligt dammigt det är....inte bra. Jag är lite butter med, för hade jag varit frisk hade jag varit ute i det underbara vädret....men nu kan jag ju inte det. Lagom till jag blir frisk kommer nog det gråa kalla trista vädret tillbaka.....

best husband award

Jag har världens bästa man. Bara så ni vet!!!

Det är lite synd om mig!

Jag kunde inte gå på partaj ikväll. Jag har nån form av flunsan. Skit.

Jag har nu parkerat i soffan och tittat på the best show ever. Jag tycker Så ska det låta är ett av de bästa program som gjorts på svensk tv. Idag var det svårt för Brolles Cornelis var ju helt underbar. Och Markoolio är ju....Markoolio. Synd att de inte va i samma lag!

Sedan tittade jag lite på Skavlan och jag måste säga att Stellan Skarsgård är min nygamla idol. Håller med precis allt han säger. Klok man hihi.

öh...aj

jag har träningsvärk. Ja jag har äntligen provat träningsvideorna med Thai chi och pilates. Det kommer nog bli jättebra, bara jag lär mig spänna bäckenet......hur 17 gör man??? Hur som helst ör jag stel i kroppen idag så nån nytta gjorde det nog.

Idag har jag mumsat semla. GOTT. Så gott så jag inte orkar göra nån kvällsmat. Hihi

det är mycket nu!

När det är för mycket att göra kan jag bli lite lätt apatisk och inte göra nåt. Där har jag hamnat lite grann nu. Jag har tre listor: en med jobb som måste göras, en med saker som borde göras här hemma, och en med roliga saker som jag vill göra. Jag kommer inte hinna med alla listor idag. Jag börjar med något kul (det har jag hört att man ska för att orka med resten). Jag tittar på skidskytte. Tyvärr håller det ju på halva dan så jag vet inte hur det här kommer sluta.

Igår var vi på bio.

Det var länge sedan. Kollegor och vänner frågade: jaha vad ska ni se, det går ju så många bra filmer....maria Larssons eviga ögonblick eller "Lisbet Salanderfilmen"-Öh...nä vi ska se...
.
Maken arbetar lite som ledsagare och vi tog med oss M till Linköping. Vi fikade, köpte godis och popcorn, såg filmen och på vägen hem åkte vi till gyllene Måsen (den där matkedjan med ett gul M!) och åt hamburgare. En helkväll alltså. Det var mycket trevligt. Filmen var jättebra!! Jag somnade gott i bilen på vägen hem haha.

ok jag erkänner...

jag har inte avlivat latmasken, jag har inte tränat en sekund, jag har inte gjort något jobb alls. MEN jag har bakat. Eller i alla fall försökt. Min devis (device...hur stavas det?) är att "det ska synas att det är hemmagjort". Mina hallongömmor gömde inte hallonen (de rann ut) men det var ganska gott. Hoppas mina kära kollegor tycker det också.

....ingen träning än

men en supergod middag. Min man kan laga köttfärslimpa minsann!! Tack från mig å vovvarna!

idag ska det ske ett mord....

jag ska helt enkelt avliva latmasken som bor inuti mig. Nu får det liksom vara nog med lathet. Det började ju så bra i Måndags med fru duktig. Hon försvann på tisdagen kan jag säga. Spårlöst.
Idag har jag varit och shoppat. Jag har kommit lite till insikt. Att gå på lokal och träna är inget för mig, jag kan ju inte ens ta mig in i simhallen och jag går ändå förbi där varje dag. Soffan är ju såååå skön när man väl kommit hem efter att ha jobbat. Så nu har jag i alla fall inhandlat 2 träningsvideor, thai chi och pilates. Så nu minsann ska jag bli både stark och smidig och med ett mentalt lugn. haha fortsättning följer. Sedan skulle man ju ha en matta med (helst rosa). De kostar 200kr. Det är ju helt sjukt. Nackdelen med att bo i en liten stad- Finns ingen konkurrens. Jag får väl låna makens liggunderlag (som han har när han leker krig med sina hemvärnskamrater) tills vi kommer till en större stad med lite utbud. Fast nu är det skidskytte på tv å sen ska jag jobba lite......jag undrar jag när första träningspasset blir av. Fortsättning följer............

guldstjärna

Det finns ingen hejd på duktigheten just nu. Istället för att dricka cola till maten så dricker jag päronsaft. Är du inte stolt över mig älskling??

fru duktig

Idag har jag varit aldeles otroligt effektiv. När jag kom hem från jobbet kom sotaren. Jag visste inte vad jag skulle göra så jag gick mest omkring. Det tog inte många minuter sedan var sotaren på väg till nästa ställe. Jag fick för mig att jag kan ju ändå göra något vettigt så jag dammsög hela övervåningen. Sedan tog jag tag i alla mina 100-tals recept (är med i en bakrecept-klubb) å satte in i pärmarna på rätt ställe. Sedan blev jag hungrig, och istället för att värma micromat så LAGADE jag en supermiddag bara till lilla mig. Jag vet inte vad som hände.....eller jo jag kom på det. Jag har en massa jobb att göra som inte är jättekul eller särskillt inspirerande just nu....det var nog därför jag blev fru duktig för en stund.
Men nu har jag ju ett par timmar på mig så det är dags att ta mig i kragen. Till halv åtta ska jag bara göra viktiga saker. Sedan är det dags för hundpromenad och en välförtjänt tv-kväll.

skitblogg...

.....som inte fungerar. Stor SUCK (efter diverse svordomar)!

skitblogg...

.....som inte fungerar. Stor SUCK (efter diverse svordomar)!

VM-GULD!!!

Jag skrev ett inlägg om melodifestivalcirkusen som försvann men jag orkar inte skriva om. Istället måste jag hylla Helena Jonsson. Vad härligt med en guldmedalj i skidskytte-VM. Och det blev ju väldigt spännande på slutet!! Jag är ju mycket bättre på att titta på sport än att utöva det. Och skidskytte är lite av en vinterfavorit. Det kan växla så snabbt och det kan hända mycket på kort tid. Vilka nerver dessa utövare har. Jag sitter i soffan och blir svettig och får ont i magen. Tänk då vilken press de tävlande är under.

Häftigt var det!


fredagen den 13:e

Det är ingen otursdag för mig. Tvärtom brukar det vara ganska bra dagar. MEN lördagen den 14:e den ska jag akta mig för. Mycket konstigt har hänt på lördagar den 14:e- Så när jag tänker efter ska jag nog inte åka pulka imorrn. Jag ska nog inte ens gå upp ur sängen.........

Hääälg

O vad skönt med helg. Titta på dumburken och bara ha det gott. Jag tycker att Skavlans program var riktigt kul idag.

Imorgon blir det hjärtemat hela dagen!! Mums.

Jag tänkte åka skidor imorrn (på längden, har spår i skogen på baksidan typ). Men tyvärr fanns det inte att hyra såna skidor i denna lilla stad. Mycket synd. Får väl åka pulka eller nåt istället!

skitblogg

anledningen till att jag inte skrivit på länge är att det bara står ERROR med röda bokstäver när jag ska posta inlägg. Lite lagom jobbigt.

Jag kanske skriver för trista inlägg haha.

Men det har inte hänt så mycket att skriva om. Veckan har gått fort trots att det har varit segt pga lite att göra på jobbet.
Imorgon är det redan fredag och jag längtar redan till cola popcorn och på spåret (nej jag är inte pensionär, råkar bara gilla det programmet),

en helt galen lampa...

har vi införskaffat. Maken satte upp den i fredags och hela kvällen satt jag bara å skrattade. Den är helt sjukt stor. Inte vacker men helt underbar!!
en helt galet stor lampa

kalas

Igår var det kalas! Mannen och hans brorson firade ihop hemma hos oss. Väldigt trevligt med en salig blandning av folk. DET är kul tycker jag. Och en otroligt mumsig smörgåstårta fick vi med! Jag önskar att jag kunde göra det. Då hade vi nog ätit det varje vecka.....kanske inte så hälsosamt när jag tänker efter.

Idag ska vi ha "restkalas". En mycket innovativ idé av yours truly. Familjen K som också hade kalas igår skall komma hit och de tar med sig vad som blev över hos dem och så ska vi äta blåbärstårtan som blev kvar hos oss.

i helvetet på besök

Usch nu var det dags för en tripp till menshelvetet igen. Operationen gjorde visst ingen skillnad. Jag har lika ont som innan. Deppigt. Kan man vara arg på en sjukdom?

Oj då!

Idag var den sämsta körlektionen på väldigt länge. Usch hjärnan var inte alls med. Tur att det löste sig lite grann på slutet. Jag fick i alla fall mig en läxa. Jag har insett att ju mer jag lär mig, ju mer inser jag att jag inte kan! Phu! Hur ska det sluta! ja...med körkort förhoppningsvis. Hur svårt kan det va.....eller???

GRATTIS GRATTIS...

.... säger jag idag till min gamla man som idag blir ännu äldre!!

jaha Söndag igen!

Den här helgen som många andra har bara flugit iväg. Har inte gjort så mycket vettigt alls faktiskt. Igår var vi i Linköping och skulle shoppa lite. Väl där tappade jag all lust och inspiration. Det jag skulle köpa i present till min käre make fanns inte. Typisk. Hemma igen stöp jag i soffan. Sååå trött. Magen var inte heller helt 100. Hoppas inte magsjukan kommer tillbaka.

Tittade på finalen av Körslaget igår och min favorit Hanna VANN! De jag har som favoriter brukar inte vinna så det var jättekul. Hon verkar vara så go.

Ser fram emot en hektisk vecka (med mina mått) som kommer avslutas med kalas på lördag.

RSS 2.0